Харкiв

15:36
27 листопада в парку Пам‘яті (вул. Академіка Павлова, 131) пройшов мітинг, присвячений жертвам Голодомору та політичних репресій.
13:32
Автомат вилучено. Під час проведення у жовтні серії обшуків за місцями збуту сумішей для паління, працівники УБНОНу та слідчого управління у напівпідвальному приміщенні на вулиці Муранова виявили автомат для видачі бахіл, який зазвичай використовується в медичних закладах, - розповів заступник начальника Управління БНОН ГУМВС України в Харківській області полковник міліції Олександр Парфьонов. Інформує сайт «Слобідський край».
13:23
Експертам вдалося ідентифікувати останки 289 пасажирів малайзійського Boeing 777. Про це повідомив міністр безпеки і юстиції Нідерландів Іво Опстельтен на брифінгу в Харкові. Інформує сайт «Апостроф».
13:15
За вчорашню добу на станціях метро Харкова виявили дві гранати. Про це сайту «Депо» повідомили в прес-службі Харківської обласної державної адміністрації.
13:03
У Дзержинському районному суді Харкова відбулося перше засідання по справі, в якій лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко звинувачує працівників Качанівської колонії у службовому підробленні та зловживанні службовими повноваженнями. Про це УНН повідомили у правоохоронних органах.
12:49
І перш за все через дефіцит вологи в деякі періоди та нерівномірні опади. Інформує сайт «Слобідський край».
12:46
Сьогодні на льотному полі Міжнародного аеропорту "Харків" пройшла остання в цьому році церемонія прощання з жертвами катастрофи малайзійського авіалайнера "Боїнг 777" рейсу МН17. Шість трун з тілами загиблих пасажирів збитого літака відправлені до Нідерландів. Про це Еспресо.TV повідомили у прес-службі Харківської ОДА.
12:37
Зустріти різдвяно-новорічні свята разом зі своїми янголами-охоронцями запрошує дітей та дорослих освітньо-розважальний центр Харківського літературного музею «Книга» (Фрунзе, 6).
17:31
Харківські архітектори ведуть проект, присвячений рідному місту. Практично щотижня вони розповідатимуть про перебудову Харкова. Також вони заснували "Архітектурну Бібліотеку".
14:25
Підприємці ТЦ "Барабашово" найближчим часом виходити знову на пікет не планують, рух транспорту перекривати теж не будуть. Повідомляють новини «АТН».