Харкiв

14:11
У декількох районах Харкова відключено опалювання. Як повідомляє сайт "Главное", в диспетчерській "1562" сказали, що опалення тимчасово відключене в Дзержинському, Київському, Жовтневому і Ленінському районах міста. Це пов'язано з аварією на тепломережах в Ленінському районі Харкова.
12:04
Повідомлення про те, що в супермаркет на Привокзальній площі начебто закладена вибухівка, надійшло 26 листопада близько 5 ранку до Ленінського РВ. Повідомляє сайт «Слобідський край».
12:00
У Харкові розпочала роботу Українська миротворча школа. Більше півсотні небайдужих учасників зі всієї України знайомляться з світовим досвідом і пробують знайти алгоритми трансформації конфліктів в Україні. Повідомляє сайт «Майдан».
11:51
Харків'яни відзначають - все частіше на вулицях міста діють шахраї, які називають себе біженцями. Є декілька схем афер, якими почали користуватися хитрі ділки. Одні зупиняють машини і просять дати гроші їм на бензин, на ремонт автомобіля, розповідаючи про те, що вони ледве понесли ноги з Луганська. Повідомляє сайт Хроніка Инфо.
11:40
Саме в цей день 77 років тому совєтський окупаційний режим виніс смертельний вирок митрополитові УАПЦ Василеві Липківському.
11:36
Для військових із Великобурлукського району, які захищають територіальну цілісність України, перебуваючи в зоні АТО, аграрії Харківщини передали теплий військовий одяг, взуття, бронежилети. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ХОДА.
20:06
Львівська та Харківська обласні ради домовилися співпрацювати, щоб пришвидшити процес децентралізації влади в Україні. Про це йшлося під час зустрічі голови Львівської обласної ради Петра Колодія, заступника голови обласної ради Валерія П’ятака, членів президії облради з делегацією Харківської області сьогодні, передає «Вголос».
20:02
Сьогодні після мітингу на території ринку та перемовин із адміністрацією, ініціативна група передала своє звернення главі ХОДА. Повідомляє сайт «Слобідський край».
19:59
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом загрози вбивством власному кореспондентові газети "Урядовий кур'єр" Світлані Галаур. За словами жінки, це пов'язано з веденням журналістського розслідування. Повідомляє сайт "Об'єктив-новини".
19:48
У Харкові через неправдиве повідомлення про мінування "Харківводоканалу" з будівлі евакуювали 800 людей. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській області. Повідомляє сайт РБК-Україна.