15:35
Під час відкриття пам’ятника Сталіну померла жінка. За попередніми даними у неї трапився серцевий напад. Ще одна жінка і літній чоловік під час урочистої церемонії знепритомніли. Комуністи провели урочисте відкриття пам'ятника Сталіну під записи його промов. Вшанувати совєтського вождя прийшли 500 людей.
15:06
У місті Фучжоу південній китайській провінції Гуандун чоловік, озброєний ножем, напав на учнів початкової школи, завдав поранення 18 учням і одному викладачеві. Трагедія сталася в середу близько 15:00 за місцевим часом (10:00 за київським часом). Чоловік, якому на вигляд близько 40 років, увійшов в шкільний двір і з не з'ясованих причин почав завдавати поранення дітям.
14:57
У Перу протягом кількох років діяла банда, яка вбивала самотніх людей, витягувала з їхніх тіл жир та продавала його до Європи. Деталі - на відео (без коментарів).
14:32
Міліція Санкт-Петербурга затримала двох молодих людей з неформального руху готів, яких звинувачують у жорстокому вбивстві учениці 11-го класу та канібалізмі. За даними правоохоронців, затримані вже біли раніше судимі. Один з них, Юрій Можнов, працює флористом, інший, Максим Головатських – м'ясником на ринку.