Світ

02:42
Литовські прикордонники не впустили до країни автомобіль Porsche 996, розмальований радянською символікою.
14:11
Литва здобула перемогу над "Газпромом" в Стокгольмському арбітражі. В результаті російська монополія втратила контроль над литовською газопровідною системою.
14:07
Чемпіонат Євро-2012 негативно вплинув на касові збори в багатьох країнах Європи. Згідно з результатами багатьох бокс-офісів Європи, люди стали набагато менше відвідувати кінотеатри, надаючи перевагу перегляду футболу.
00:05
Своє затримання у московському аеропорту «Домодєдово» український політолог Олександр Солонтай пояснив тим, що російська влада всерйоз боїться опозиціонерів, яким пан Солонтай читає лекції протягом семи років
00:11
Про це у соцмережі повідомляє ініціатор протесту.
00:10
Корпорація Google буде попереджати користувачів про можливі атаки з боку хакерів, пов'язаних із владою. Про це повідомляється в блозі корпорації, присвяченому безпеці в мережі.
10:16
Вранці, 21 травня 2012 року, на 76-му році життя відійшов у вічність Предстоятель Української Православної Церкви в США Митрополит Костянтин (Баган).
10:29
У новій віденській кав'ярні "Cafe Neko" живуть п'ять котів, яких взяли у місцевого товариства захисту тварин. Мода на кафе, де можна пити каву, погладжуючи котика, прийшла до Європи з Азії.
14:11
На щойно побудованому Національному стадіоні в столиці Польщі з ініціативи варшавського Товариства приятелів України та Польського Телебачення (TVP), було проведено Великий матч зірок обох народів Польща – Україна.
13:30
У Болгарії буде створена Зоополіція, яка слідкуватиме за застосуванням Закону про захист тварин. Про це повідомлено після зустрічі прем'єр-міністра Бойко Борисова та міністра сільського господарства і продовольства Мирослава Найденова з представниками природозахисних організацій.