Донбас

16:14
31 травня групи озброєних осіб здійснили напади на дві військові частини збройних сил України у Луганській області.
13:40
Прикордонники відділу «Мілове» затримали громадянина Росії, який намагався проникнути до Луганську з метою дестабілізації ситуації та участі в незаконних озброєних формуваннях.
16:19
Бойовики не припиняють спроб вирватись із Словянська, заблокованого силами антитерористичної операції.
13:27
Прикордонники відбили чергову атаку терористів на пункті «Станично-Луганське» та затримали машини зі зброєю та боєприпасами.
14:46
В Донецьку представники ДНР викрали машину швидкої допомоги. Про це повідомив тимчасовий сайт Донецької обласної держадміністрації.
14:21
У районі Слов'янська Донецької області терористи збили вертоліт. Про це повідомили "Новости Донбасса", посилаючись на радіо-канал сепаратистів.
14:02
Українські силовики вранці 26 травня вступили в перестрілку з бойовиками на одному з блокпостів під Слов'янському. В результаті бою було вбито два терориста.
11:20
Спецбатальйон «Донбас», спрямований охороняти виборчі дільниці на виборах президента у Великоновоселківському, Добропільському, Олександрівському та Червоноармійському районах Донецької області, вранці 23 травня потрапив в засідку в районі села Карлівка Донецької області.
13:34
З 22 травня Луганська народна республіка запровадила воєнний стан і оголосила загальну мобілізацію.
11:23
У ніч на четвер, 22 травня, відбулися бойові зіткнення українських силовиків з групами терористів поблизу Рубіжного та Волновахи.