25 червня 2015

19:30
На третій раз під обстріл потрапив транспорт на вулиці Гвардійців Широнинців. Про це неофіційно повідомляє джерело в міліції. Заздалегідь кажуть, ніхто не постраждав.
19:11
Близько 17.20 невідомі обстріляли з травматичної зброї ще одну маршрутку: №272 на вулиці Героїв праці, повідомляє облуправління міліції.
19:03
У місті оголосили план-перехоплення. Спеціалісти зараз дивляться відео з камер спостереження, на яких повинна була зафіксуватися стрільба. Також є кілька очевидців, які знають ймовірний номер авто, з якого стріляли.
18:02
У середу, 25 червня, вдень у Київському районі Харкова на вулиці Чкалова невідомі відкрили стрільбу по маршрутному таксі № 240 (слідує від ст. метро ім. Барабашово до сел. Жуковського).
17:38
Екс-губернатор Харківської області Михайло Добкін розділяє упевненість Геннадія Кернеса в його безумовній перемозі на місцевих виборах восени поточного року.
17:52
Нова партія яєць страусів в інкубаторі. Уже не вперше тут намагаються розмножити птахів.
17:11
Оперативники МВС і СБУ змогли запобігти вбивству Анатолія Науменка, начальника ГУ МВС в Луганській області. Обидва кілери носили шеврони розформованого батальйону «Торнадо», хоча офіційно в цьому підрозділі не числилися. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
16:58
У обох напрямах від міста стоять величезні автомобільні черги. Черга з тих, хто бажає потрапити в Донецьк починається під знаком «Волноваха», а у Волноваху - від Бугаса. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
16:40
Невпізнаний літаючий oб’єкт, знятий на відеo мешканцем міста, виявився світловим ефектoм, що виник в умовах перемінної пoгoди.
16:14
Сьогодні суд обиратиме підозрюваним запобіжний захід. Трьох іноземців підозрюють в згвалтуванні студентки Української інженерно-педагогічної академії, яка наклала на себе руки, вистрибнувши з вікна свого гуртожитку.