10 червня 2015

22:30
У Харкові один з телеканалів «попросили» не показувати новини про місцевий осередок об'єднання «Самопоміч».
19:09
Анонімне повідомлення про замінування Площі Свободи правоохоронці отримали о 9: 30. Відразу почали евакуацію людей і закрили вихід з найближчих станцій метро.
18:43
Після укладення перших мінських угод багато луганчан повертаються в місто, «ополченці» святкують перемогу, проте на перевірку вона виявляється пірровою.
17:30
Влада пішла на зустріч вимогам студентів і призупинила процес злиття двох найбільших ВИШів міста. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на сайт "056".
17:17
Прем'єра комедії абсурду «Троцький. Сни. Сни» відбудеться 17 червня на сцені Будинку актора. Для глядачів незвичайною буде не лише сюжетна лінія спектаклю, але і рішення, яким скористалася трупа для постановки. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
13:06
Трагедія сталася 9 червня, коли група старшокласників купалася у Петренківському водосховищі, (Салтівський кар'єр). Як і коли потонув підліток доки невідомо.
12:52
Йдеться про директора транспортного підприємства АТП «Карусель» Собчука П.П., якого звинувачують у наданні транспорту для доставки «тітушок» до будівлі Академії Внутрішніх військ в Харкові 19 лютого 2014 року.
11:57
Тепер пожежу на нафтобазі під Києвом гаситимуть за допомогою танків. Про це повідав Аваков на місці трагедії журналістам.
11:37
Луганчанин Роман Журавльов, який брав участь у боях за Дебальцеве Донецької області у складі озброєних формувань самопроголошених «ЛНР» і «ДНР», приїхав в місто, підконтрольне «українським карателям» і спокійно налагоджує особисте життя.
11:41
9 червня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася прес-конференція, де була освітлена робота департаменту соціального захисту населення.