24 червня 2015

20:43
Цього разу «падіння вождя» сталося у Чугуєві. Про це повідали в пабліку «Вконтакті» під назвою «Типовий Чугуїв».
19:00
Міліція розслідує за статтею «хуліганство» дії проукраїнських активістів біля Генерального консульства РФ в Харкові напередодні дня Росії.Про це повідав начальник міського управління МВС Харкова Андрій Крищенко.
18:15
Бійка студентів-йорданців і групи молодих харків'ян, що сталася вночі на 12 червня в одному із студмістечок, не була викликана національним розбратом.
16:18
Нарендра Моді, прем’єр Східної країни, влаштував урок з йоги для кількох тисяч мешканців Індії прямо просто неба в центрі столиці. Зайнятися східними вправами йоги на центральний проспект столиці завітало майже тридцять п’ять тисяч людей.
16:47
Два топонімічні об'єкти зникли з мапи Харкова. Йдеться про Електроінструментальний проїзд і Інженерну площу. Рішенням сесії міськради ці об'єкти визнані такими, що не існують.
15:54
Судно L'Inconstant, на якому Наполеон Бонопарт біг з Ельби, після битви при Ватерлоо перейшло в руки англійців і було перейменоване в Swiftsure. Відомо, що воно затонуло на шляху з Сіднея на Маврикій в 1829 році.
16:26
23 червня, близько 20:00 біля шостого гуртожитку ХНУРЕ між іноземцями і громадянами України зав'язалася бійка.
15:38
Депутати на сесії міськради внесли зміни до бюджету Харкова.
15:19
Співробітники Головного управління особистої безпеки Державної фіскальної служби України і Генеральної прокуратури України викрили схему, за якою злочинці ввозили на територію України бензин під виглядом дизпалива.
14:37
Замдиректора Департаменту телекомунікацій і зв'язку Харківської міськради Роман Сальников звільнений із займаної посади. Про це сьогодні, 24 червня, повідомили після сесії у міськраді.