2 червня 2015

22:19
Харківська влада зберегла безкоштовний проїзд в метрополітені для усіх категорій пільговиків. Про це завив віце-мер Харкова Євген Водовозов.
16:23
Після невдалої спроби підірвати Держпром у Харкові «замінували» площу Свободи і метрополітен.
16:07
Експерти-вибухотехніки і правоохоронці перевіряють приміщення господарського суду, розташованого в Держпромі, на площі Свободи, 5. Передає сайт "Восточний дозор".
15:57
Мова йде про цілу терористичну групу, яка влаштувала багато диверсій у Харкові. Нещодавно її зловили представники прокуратури та СБУ. Членів угрупування підозрюють в дев’ятьох терактах.
15:11
Інцидент стався пізно ввечері в передмісті Донецька, селищі Перемога. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на "Інформатор".
14:39
Військовослужбовець Збройних Сил України Василь Соколов, проїжджаючи через блокпост МВС України, розташований біля села Чмирівка Старобельского району Луганської області, зафіксував антиукраїнські настрої серед чергових міліціонерів. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:06
Оперативники СБУ затримали чотирьох терористів, які готували вбивства і теракти в Дніпропетровську. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
11:23
НБУ послабив курс гривні – долар подорожчав на 4 копійки.
10:11
Минулої неділі, у день Святої Трійці, активісти громадського об’єднання «Самопоміч» організували подорож прихильників харківського осередку українських скаутiв - організації «Пласт» в один з дитячих таборів на території Чугуївського району.
11:22
2 червня 2015 року, вівторок. Температура повітря вночі +16, +14, вранці +14, +18, вдень +21, ввечері +17, +22 градуси за Цельсієм. Опадів не передбачено.