23 червня 2015

16:40
Декілька годин правоохоронці з Червонозаводського, Жовтневого і Дзержинського райвідділів спільно з кінологами і експертами-вибухотехніками досліджували будівлі судів і прилеглу територію.
16:24
Автомобіль «Mercedes» з небезпечним вантажем був зупинений мобільною групою співробітників ДАІ під Липцями.
14:08
Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін і голова Харківської обласної ради Сергій Чернов сьогодні зустрілися з Надзвичайним і Повноважним послом Фінляндії в Україні Ар’єй Інкері Макконен.
14:02
В рамках спільної акції журналістів Харкова, екскурсоводів, студентів кафедри телерепортерского майстерності Харківської державної академії культури і Національної гвардії України, військовослужбовці військової частини 3005 вирушили на екскурсію по Харкову.
13:53
Медичні працівники, які пройшли не одне випробування в зоні АТО, де багаторазово надавали допомогу пораненим, провели заняття з тактичної медицині з офіцерами Східного територіального управління Національної гвардії України.
13:04
Переселенці із зони проведення антитерористичної операції вимушені платити по 1 тисячі гривень за оренду зруйнованого будинку.
12:35
Цього року у місті полагодять майже 300 ліфтів. Про це повідали спеціалісти «Харківміськліфт».
12:16
У рамках шостої хвилі мобілізації повістки почали вручати суддям і держслужбовцям.
11:37
Бойовики терористичного батальйону «Сомалі» називають своїх новонароджених дітей на честь свого командира, кривавого садиста Гіві. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
11:12
Харківській міліції повідомили про нібито замінування трьох судів. Зараз експерти перевіряють, наскільки ці дані достовірні.