30 червня 2015

01:19
30 червня в Незалежному культурному центрі «Indie» відбувся благодійний концерт в підтримку родин загиблих українських бійців.
00:45
Про це під час прес-конференції розповіла Олена Рибка, заступниця директора Національного літературо-меморіальному музею Г. С. Сковороди.
22:59
4 липня Національному літературо-меморіальному музеї Г. С. Сковороди відбудеться культурно-мистецьке свято «Містерії Купала».
17:08
30 червня близько вісімдесяти бійців спецпідрозділу міліції «Східний корпус» відправилися в Маріуполь для виконання бойових задач.
16:36
Про це розповів засновник «Азова» Андрій Білецький під час зустрічі із харків’янами в одному з торговельних центрів міста.
16:05
Працівники міграційної служби повернулися до роботи. Вибухівку не знайдено. Повідомлення про замінування обласної міграційної служби на вул. Римарській, яке надійшло на пульт 102 сьогодні вранці, виявилося –таки хибним. Для того щоб обшукати будівлю, міліції знадобилося близько трьох годин.
15:47
Про це заявив Андрій Білецький, колишній командир батальйону «Азов», під час зустрічі з городянами в одному з торговельних центрів Харкова.
15:29
Новий мобільний оператор «Лугаком» в найближчі дві-три тижні почне функціонувати на території «народних республік». Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:11
Учора, близько 19-00, у дворі будинку №2 на кварталі Левченка в Луганську прогримів вибух. Причина виявилася банальна. Троє вояк «ЛНР» розпивали спиртне і про щось шалено дискутували. П'яні посиденьки закінчилися вибухом гранати. Двох бойовиків у важкому стані відвезла машина «швидкої допомоги». Третій відбувся легкими пораненнями і від госпіталізації відмовився. Тепер він свідчить співробітникам «поліції ЛНР». На щастя, ніхто з мирних жителів не постраждав.
15:01
Дзвінок надійшов у міліцію о 10:05, і через лічені хвилини рятувальники і вибухотехніки почали обстежувати будівлю офісу і прилеглу територію. Повідомив сайт "Восточний дозор"