5 червня 2015

21:27
Нещодавно репортери сфотографували Добкіна у Франкфурт-на-Майні. Точніше – в приміщенні аеропорту німецького міста. Папараці «впіймали» його в той час, коли він проходив реєстрацію на бориспільський літак.
19:44
Епізод стався на Дергачівщині. Про це повідали у прес-службі МВС на Південній залізниці.
14:55
Анонімний дзвінок з повідомленням про замінування кав’ярні на вулиці Сумській пролунав близько 10.30 годин ранку сьогодні, 5 червня. Передає сайт МВС в Харківській області.
14:47
Інцидент стався пізно вночі в місті Червоноармійськ Донецької області. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на прес-службу МВС Донецької області.
14:34
Доведені до відчаю жителі гуртожитку по вул. Котляревського після триденної відсутності електроенергії в їх будівлі вийшли з протестом на жваву автомагістраль Дніпропетровська. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на "056".
14:12
Петро Порошенко заявляє, що під час його каденції референдум з питання від'єднання Донбасу від України не буде проводитися.
13:45
Голова держави говорить з «акулами» пера за підсумками послання до Верховної Ради. Президент Петро Порошенко дає брифінг за результатами щорічного послання до Верховної Ради. Захід відбувається у будівлі Адміністрації президента (попереднє спілкування президента з журналістами проходило у кінці минулого року і в Мистецькому арсеналі).
13:30
6-7 червня в Харкові проходитимуть два масштабні фестивалі: для меломанів і любителів ретро-машин. Поціновувачі безкоштовних розваг можуть узяти участь в «Фотосушці» або послухати музику перед будівлею оперного театру.
13:13
На Луганщині через бої зупинили роботу газорозподільної станції. Про це пише Максим Білявський, представник прес-служби ПАТ «Укртрансгаз».
12:59
4 червня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла презентація програми «Новий відлік», направленої на допомогу вимушеним переселенцям у започаткуванні та розвитку власного бізнесу.