22 червня 2015

21:51
У готелі «Національ» правоохоронці шукали якусь людину, яка могла бути причетною до подій на київському Майдані в 2014 році.
21:43
Міністр МВС Арсен Аваков повідомив, що народні депутати ПР Святаш і Звягільський незаконно втручаються в слідчі дії в Харкові.
21:34
У Харкові проводиться масштабна спецоперація Департаменту кримінального розшуку МВС спільно з Генпрокуратурою України у рамках кримінального провадження, відкритого за фактами подій, які мали місце в січні 2014 року в Києві.
21:19
Харківський міський голова Геннадій Кернес не має ніякого відношення до обшуку, який 22 червня провели в готелі «Національ» київські правоохоронці.
16:20
Один з бійців скандально відомої роти патрульно-постової служби «Торнадо», України, що входить в структуру МВС, повідомив про те, що перед демонстрацією підвалу його товариші по службі старанно очистили його від зброї і склали туди ящики з продуктами.
21:13
Правоохоронці проводять в Харкові слідчі справи у кримінальних виробництвах, пов'язаних із злочинами на Майдані.
16:05
Керівництво «МНС ДНР» заявили, передбачуваного підвищення радіаційного фону в Донецьку немає, і останні події на міському казенному заводі хімічних виробів на щастя не призвели до масштабної екологічної катастрофи. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:47
Ініціатором проекту виступив Анатолій Міньків, глава дніпропетровської організації Союзу дизайнерів України. Три місяці тому Анатолій зі своїми друзями - волонтерами приїхав в Дніпропетровський госпіталь і почав проводити сеанси арт - терапії. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
15:52
21 червня в харківському Літературному музеї пройшов літературно-музичний вечір «Чуєш, мій друже…», на якому говорили про літературу та відповідальність письменників під час війни.
15:29
20 і 21 червня Харків занурився в атмосферу музики. Вона звучала скрізь: на площі Свободи і в Молодіжному парку, біля ХНАТОБа і на показі «Кіно просто неба». Ні погода, ні насичена програма вихідних не завадили проведенню в Харкові Міжнародного дня музики. Повідомляє сайт "Восточний дозор".