16 червня 2015

18:06
У підозрілій сумці, залишеній сьогодні біля станції метро «Університет», виявили дроти, пластикову пляшку з невідомою рідиною і будильник. Повідомляє сайт МВС України в Харківській області.
18:00
Сьогодні, 16 червня, в Харкові пройшов черговий пікет. Цього разу на акцію протесту вийшли підприємці і таксисти. Таким чином, вони продемонстрували своє ставлення до наміру влади ввести в їх роботу касові апарати.
17:32
Міжнародний союз «Спадкоємець Перемоги» подарував «керівництву ДНР» «дзвін Перемоги». Інформує сайт "Восточний дозор".
17:17
Незабаром буде прямий літак з Харкова до Албанії. Повідомляє сайт Харківської обласної державної адміністрації.
17:03
У торбі, яку хтось залишив біля стовпу на площі Свободи, знайдено батарейки та дроти. Зараз спеціалісти проводять експертизу.
16:52
Гість з Албанії – посол Шпреса Курета – завітала до місцевих харківських владників. Сторони говорили про перспективи спільної праці між країнами.
16:27
Підозрілий предмет виявили сьогодні, 16 червня, на пл. Cвободи в Харкові. Інформує сайт газети "Вечерний Харьков".
15:54
У місті в галереї «Мистецтво Слобожанщини» покажуть фото жінок, які беруть участь в озброєних конфліктах.
15:25
У Харкові з будівлі обласного управління МВС знімають комуністичні символи. Про це повідомляють користувачі соцмереж, інформує видання «Информационное сопротивление» з посиланням на «Главное».
15:07
Снаряди потрапили в район тубдиспансера, який знаходиться на околиці села. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на офіційний сайт Геннадія Москаля (Луганщина).