9 червня 2015

20:14
Причиною пожежі на нафтобазі «БРСМ-нафта» у Василькові, що спричинила вибух і людські жертви, стало порушення техніки безпеки.
19:37
9 червня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція з теми «Журналісти та волонтери в зоні проведення антитерористичної операції – взаємодія з армією».
16:49
У чемпіонаті взяло участь шість команд, переможцями стали хлопці з Дніпропетровського ФЛК «Sky Knights».
16:32
Варто відзначити, що на перших етапах окупації Луганська практично усі думали, що усіма бойовиками з георгіївськими стрічечками управляють місцеві нардепи від ПР (Єфремов, Струк, Горохов та ін.) і можуть як дати команду «фас!», так і команду «фе!».
14:24
У результаті вчорашнього артилерійського обстрілу Горлівки були поранені дві людини. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на сайт "gorlovka.ua".
14:15
9 червня о 18.00 в Харківській муніципальній галереї відкриється виставка «Пташиний bizarre». Експозиція складеться з робіт одеситки Наталії Мариненко. Передає сайт "Восточний дозор".
13:53
У місті квартплата не дорожчатиме. Повідомляє сайт Харківської міської ради.
13:18
Днями керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль передав міністрові внутрішніх справ України Арсену Авакову і генеральному прокуророві України Віктору Шокіну перелік злочинів бійців добровольчого батальйону «Айдар». Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:09
У один з вихідних днів перехожих на харківських вулицях дивував і радував піший оркестр. Музиканти пройшлися Сумською, а потім зіграли невеликі сети на «склі» біля оперного театру. У цей же вечір на вулицях міста був помічений і ретро-автомобіль, з відкритих вікон якого лилася музика.
11:48
Жертвою ДТП стала 43-річна жінка, пасажирка автомобіля «Жигулі», який врізався в «Газель», що йшла попереду. Її госпіталізували в лікарню з місця ДТП.