17 червня 2015

18:22
Чисельність населення в Україні стрімко скорочується. Про це повідомив Голова Комітету Верховної Ради України по питанням сім'ї, молодіжної політики і спорту Артур Палатний.
17:26
16 червня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція, на якій обсудили подальшу долю оркестру «Віртуози Слобожанщини».
16:44
Більше сотні екземплярів книг передані курсантам Національної академії Національної гвардії України. Вони всі різні за жанром і змістом, але об'єднує їх одне - всі вони написані харків'янами і про харків'ян.
16:31
У Києві під Верховною Радою триває пікет проти обов'язкового введення касових апаратів для середнього та малого бізнесу.
15:48
Правоохоронці з батальйону «Торнадо» затримали ешелон, що йшов з окупованих територій. Він незаконно перевозив чавун, вибухівку та сепаратистську літературу.
15:33
Через збільшення споживання води в літній час в Слов'янську, віддалені райони міста опинилися без належного водопостачання.
14:34
У мережі опубліковані фото, на яких харизматичний керівник Луганської області спокійно сидить на лавочці в сотні метрах від опорного пункту бойовиків. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
14:29
Чугуїв стане першим містом Харківської області та одним з перших в Україні, в якому реалізують проект надання соціальних послуг. І все це зусиллями місцевої громади.
14:21
Інцидент стався на початку п’ятої ранку на Олексіївці. Конфлікт відбувся на вулиці Ахсарова між представниками слов’янської зовнішності та азіатами.
13:07
Медсестра Ольга Воржеїнова, незважаючи на вирок суду, продовжує залишатися на волі. Сьогодні вона була присутньою на засіданні Дзержинського райсуду, де повинно було бути розглянуто її клопотання про амністію.