9 серпня 2018

20:36
Ну як нового? Насправді – знайомі всі обличчя!
20:47
Екс-главу «Харківобленерго» Володимира Яворського, який допоміг розкрасти 152 млн грн, амністували завдяки літній матері.
17:00
Завдяки проекту UPSHIFT вони можуть розвити навички, які знадобляться їм у подальшому житті.
16:38
Школа "Ранок" зареєструвала свої майнові права на будівлю навчального закладу в держреєстрі та до 16 серпня отримає ліцензію на освітню діяльність, відкривши 1 вересня двері для першокласників та учнів старших класів.
16:08
Прокуратура області направила до Київського районного суду Харкова обвинувальний акт за фактом перевищення службових повноважень працівниками правоохоронних органів за попередньою змовою (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 365 КК України) відносно майора та старшого лейтенанта поліції.
15:14
Валентин Кабашний та Софія Трубчанінова посіли перші місця за підсумками трьох етапів змагань у перегонах «критеріум» на чемпіонаті України з велоспорту на шосе.
13:46
Підприємець, який продавав алкогольні напої, не мав на це відповідної ліцензії.
13:13
На Харківщині Служба безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури припинила діяльність приватного комерційного підприємства, яке постачало комплектуючі для виробничих потужностей ПрАТ «Луганський патронний завод», розташованого на непідконтрольній українській владі території Луганської області.
11:55
З 11 по 22 серпня п’ятнадцять випускників гімназії містечка Золоте Луганської області будуть подорожувати Україною: Харків – Львів – Чернівці – Одеса – Запоріжжя.
10:55
Попередня причина - несправність стрілочного переводу.