29 серпня 2018

19:48
У другому колі US Open харківська тенісистка Еліна Світоліна зустрічалася з німкенею Тетяною Марією.
19:36
Вулицями Академіка Павлова і Леся Сердюка тимчасово обмежується рух транспорту – працюють зеленбудівці.
19:27
Виконавчий комітет Харківської міської ради затвердив нові тарифи для ТОВ «Харків Екоресурс», яке займається вивезенням твердих побутових відходів з приватного сектора.
20:15
Харківська «Кобра» не братиме участі у чемпіонаті України з футболу в Першій лізі.
19:24
27 серпня близько 7:00 на узбіччі автодороги «Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта» біля села Яблуневе Красноградського району на Харківщині в автомобілі Daewoo Lanos було виявлено тіло водія з ножовими пораненням шиї та грудної клітини. Попередньо встановлено, що Він підійшов до водія таксі, завдав ножем тілесні ушкодження, поклав потерпілого на заднє сидіння автомобіля, а сам сів за кермо По дорозі чоловік не впорався з керуванням і вилетів в кювет. Після чого він покинув автомобіль з тілом загиблого і сховався. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Свою причетність до вбивства 30-річний чоловік не заперечує. Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За вчинення злочинів чоловікові загрожує довічне позбавлення волі. Слідчі дії тривають.
17:46
20 жовтня у Premier Palace Hotel Kharkiv пройде Eruditus Forum - масштабний захід в сфері освіти. 
17:40
Дах Дворічанського ліцею потребував заміни вже довгий час, адже ремонтних робіт тут не було понад 40 років.
16:51
В місті спостерігається високий інтерес до Харківської філармонії, і цьогорічний концертний сезон має йому тільки сприяти.
15:39
За результатами ЗНО, перше місце по Харкову посідає Харківський фізико-математичний ліцей №27.
14:31
Протягом майже двох тижнів, 11-22 серпня, група випускників з прифронтового містечка Золоте на Луганщині подорожувала Україною. Здійснити маршрут Золоте – Харків – Львів – Чернівці – Одеса – Запоріжжя – Золоте підліткам допомогли Благодійний фонд Сергія Жадана, харківський окремий підрозділ ГО “Українські рубежі” і ще понад 200 благодійників з усієї України (через Спільнокошт) та партнерські організації в містах подорожі.