Мистецтво

11:42
Продовження повісті молодого автора
23:44
Письменниця переживає за український народ не лише у віршах. Інна Захарова є фаховим лікарем та членом Харківської Правозахисної Групи, яка опікується захистом громадянських прав в Україні
20:29
Перший Міжнародний театральний фестиваль малих форм «ТЕАТРОНІК» відбудеться в харківському Будинку Актора з 31 січня до 4 лютого.
18:35
Донька університетського професора отримує дуже важку бандероль. Як виявилося у бандеролі лежала понад 100-кілограмова чорна книга. До шкіряної обкладинки був приклеєний аркуш паперу з таким написом: «Чекаю на розі вулиці Зеленої та Білої сьогодні о 8 вечора. Король Страху» Магія, могутні секти, війна – і наш світ знову в небезпеці.
21:43
Я маю знати що відбувається вночі, хоча б на моїй вулиці. Цього не оприлюднить жодна статистика. А можливо, я викличу міліцію і цим порятую комусь життя. Населення страждає від наркотиків, алкоголю і деградації. Засоби масової інформації є четвертою владою, і тому не повинні стояти осторонь цього.
14:28
Бразиліа – місто дизайну. Бразильська кухня, побут і культура увібрали в себе все незвичайне та найкраще.
14:19
Коли наступають сутінки, місто оживає.
14:12
Величезні пляжі, океан, чистий пісок під ногами, багато музики, танців і нескінченне свято цілодобово - типове уявлення про найбільшу країну Південної Америки! Ласкаво просимо до Бразилії, країни мрій кожного туриста!
20:56
Бразильці Кароліна та Рікі розповідають про країну футболу, пристрастей, карнавалів та телесеріалів.
23:54
Переможець цього конкурсу набрав всього-на-всього 7 читацьких голосів. А харківський літературознавець Ростислав Мельників назвав 2010 рік найгіршим у справі видавництва нових книжок.