Харкiв

18:09
Увечері в центрі Харкова на вулиці Лермонтовській почалася пожежа. Спалахнув ресторан "Старгород".
14:30
У 39-річного громадянина Росії була аптечка, топографічні мапи в електронному виді, копія військового квитка. У блокноті містилися номери телефонів, серед них був номер і "Міністерства працевлаштування ДНР" і "Міністерствв ДНР".
21:10
Співробітники Генпрокуратури і Служби безпеки України «у рамках масштабних контртерористичних заходів» запобігли здійсненню теракту в Харкові.
12:26
З центрального автовокзалу на проспекті Гагаріна по четвергах і неділях вирушатиме міжнародний автобус Харків-Варшава.
16:55
Зіткнення мікроавтобуса «ФольксвагенТ-4» з автобусом «ХАЗ-3250» призвело до смерті двох людей, ще п'ять отримали поранення.
15:50
Для уникнення можливих провокацій на травневі свята, вулиці Харкова патрулюють БТРи. Як пише Харків.depo.ua, одна військова машина стоїть на площі Конституції, друга - на площі Свободи.
15:37
Міліція вигнала зі сквера в центрі Харкова декілька десятків пенсіонерів, які, незважаючи на заборону суду, вийшли на мітинг. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
23:57
30 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі волонтерів, які підвели підсумки всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою» та розповіли, наскільки Харків та Харківська область стали чистішими.
23:52
30 квітня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція, на якій були висвітлені наявні проблеми в наданні медичної допомоги вимушеним переселенцям.
23:39
Стенд, де була зроблена помилка у витязі з 29 статті Загальної декларації прав людини в Московському районному суді просто знімуть.