Харкiв

13:54
Сьогодні в суді Фрунзенського району повинно було відбутися попереднє слухання у справі про теракт на Маршала Жукова біля Палацу спорту, де загинуло четверо і постраждало дев'ятеро людей.
13:37
Заповнити онлайн-анкету харків'яни можуть на сайті облуправління МВС до 28 травня. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
12:33
11 травня в Харкові пройшла акція в підтримку Надії Савченко, де харків'яни привітали українську військовополонену з Днем народження.
11:48
Співробітники Харківського авіазаводу 12 травня провели черговий пікет з вимогою погасити заборгованість по зарплаті. Повідомляє сайт "057".
11:27
У години пік, від п’ятої до восьмої вечора, крадіжок найбільше, скаржаться продавці. Також не менше злодіїв у супермаркетах на вихідні.
10:03
Пікет біля консульства Росії (вул. Ольмінського) харків’яни влаштували прямо на народини Надії Савченко, льотчиці, яка перебуває в полоні у росіян.
19:10
Робочим, які задіяні на будівництві метро, поставили завдання відновити до Дня міста рух на проспекті, а після зведення підземки можуть заморозити. Про це повідомляє сайт газети «Комсомольська Правда».
15:23
Гроші мають надійти протягом місяця. Кошти даються усій Українї, їх будуть розподіляти, зважаючи на потреби біженців в кожній області. Поміч одержать багатодітні родини, пенсіонери і інваліди.
15:13
26.04.2015 на сайті «Справжньої варти» Ганна Коваленко розмістила повідомлення «У Харкові відбулася престижна перекладацька конференція». Звісно, сам факт уваги громадськості до наукової конференції на теми перекладацтва не може не тішити, однак у повідомлення вкралися певні неточності, а моя роль на конференції була істотно перебільшена. Тому вважаємо за необхідне виправити певні неточності і внести певні доповнення для того, щоб інформація набула менш суб’єктивного вигляду.
15:03
Гість з Норвегії Борге Бренде поговорив з губернатором Харківщини Ігорем Райніним про українську-норвезьку співпрацю. Чиновник з Північної держави акцентував на тому, що хоче дружити саме з Харківщиною, бо тут є чималий потенціал в усіх сферах.