Харкiв

16:31
Двадцять чотири закохані пари сьогодні побралися на майданчику навколо головного оперного театру міста.
14:02
14 травня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася презентація книги Володимира Федоріна «Гудбай, імперіє! Розмови з Кахою Бендукідзе».
10:42
Міліціонери зі «Східного корпусу» вгамували конфлікт активістів Харкова та представників комунальних служб на Маршала Рибалка.
10:17
Під час аварії поранився водій «Audi», якого госпіталізували з місця події. Також постраждав водій «Mitsubishi», він зламав плече.
19:38
Компанія «Київстар»‬, презентуючи технічне тестування технології передачі даних ‪‎3G‬ в Кам'янець-Подільському (разом з Броварами Київської області технологія тестується тут з 15 квітня), зробила довгоочікувану заяву про запуск із сьогоднішнього дня тестування 3G-мережі в Києві.
15:39
13 травня в ХНУ ім. В.Н. Каразіна пройшла відкрита лекція професорки Ольги Бертелсен під назвою «Розстріляне Відродження: будинок «Слово» у Харкові і невідомі долі його мешканців».
15:51
Полум’я, впевнені фахівці, виникло через недопалок. Як повідали представники прес-служби облуправління ГСНС, трагедія сталася в Борках (Зміївський район, Харківська область).
11:57
12 травня в харківському Літературному музеї відбулася відкрита зустріч з бійцями «Східного корпусу», які брали участь у військових діях на Сході України.
11:25
У тролейбуса вибито скло і частково пошкоджений салон. Повідомляє сайт "Восточний дозор" з посиланням на соцмережі.
17:46
Правоохоронці Харкова проводять перевірку за фактом пошкодження апаратури працівника місцевої телерадіокомпанії ОТБ Олександра Лагутина.