Харкiв

12:27
Харківська міліція відкрила кримінальне провадження за фактом сутички між футбольними уболівальниками та проросійськи налаштованими активістами біля стадіону «Металіст».
23:27
27 квітня на площі Конституції відбулося чергове недільне віче за участі харківського Майдану. Учасників зібралося небагато, проте захід пройшов без суттєвих провокацій.
21:07
27 квітня в Харкові пройшов спільний марш вболівальників клубів «Металіст» та «Дніпро». Їх маршрут пролягав від площі Конституції до стадіону «Металіст», де мав відбутися матч між двома командами.
15:56
Матеріальну допомогу сім’ям трьох альпіністів-харків’ян, які загинули у Пакистані, призначив Кабінет міністрів України.
00:26
23 квітня декілька тисяч харків’ян зібралися на площі Конституції аби взяти участь у мітингу за єдність України.
16:55
23 квітня о 18:00 на площі Конституції в Харкові пройде громадська акція «Молитва за Україну», участь у якій візьмуть представники більшості релігійних конфесій.
20:36
З 12-тої години у Харкові на площі Свободи проходив проросійський мітинг. Наприкінці, коли більшість прибічників Росії покинули площу, одна з активісток запропонувала обрати "народного губернатора". Ним стати забажав чоловік на ім'я Володимир Варшавський.
12:00
В центрі Харкова підвищені заходи безпеки. Закриті станції метро, обмежений вхід в Сад Шевченка.
10:32
В неділю, 20 квітня, у Харкові затриманий підозрілий чоловік, який під виглядом жебрака ошивався на території університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.
14:52
В ніч на 20 квітня рятувальники в посиленому режимі чергуватимуть у храмах та церквах міста Харкова. На всенічному великодніх службах будуть присутні 240 бійців ДСНС і дві одиниці пожежної техніки.