Харкiв

01:56
13 червня в приміщенні офісу ОО «Харківська правозахисна група» відбувся брифінг за результатами зустрічі уповноваженого ВРУ по правам людини Валерії Лутковської та уповноваженого по правам людини РФ Елли Памфілової
12:30
10 червня в незалежному культурному центрі «Indie» Дмитро Шабанов, доцент кафедри зоології та екології тварин ХНУ імені В.Н. Каразіна провів відкриту лекцію з еволюційної психології.
20:31
Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук провів у Харкові круглий стіл разом із місцевими суспільними діячами та журналістами. Під час зустрічі Вакарчук заявив, що концерт групи у Донецьку відміняється через пожежу на Арені "Дружба". Проте за цими ж квитками фанати можуть прийти на концерт у Харкові.
20:14
Керівник самооборони Євромайдану та командир суспільної організації «Громадянська самооборона» Віталій Тропачов був сьогодні вдень на акції протесту на ринку «Барабашово», коли на нього напав невідомий чоловік у шоломі. Від удару палицею Тропачов утратив свідомість і впав, проте нападник продовжував його бити.
11:47
У Харкові відбулася традиційна молитва на площі Свободи.
18:43
Під час Троїцької поминальної неділі віряни моляться за вічний спокій померлих. Цього разу в Свято-Дмитрівському храмі (УАПЦ) поминальна субота була присвячена спогадам про полеглих героїв з «Небесної сотні» та українських солдатів, які загинули нещодавно.
14:29
4 червня в галереї «Мистецтво Слобожанщини» стартував цикл лекцій від історика Дмитра Бадаєва «Фантастичний світ Дж. Р. Р. Толкієна.
12:50
4 червня в незалежному культурному центрі «Indie» пройшла прес-конференція за участі Комітента допомоги кримським політв’язням. На ній були висвітлені подробиці затримки кримських активістів та факти порушення прав людини агентами ФСБ.
15:29
4 червня на військовому полігоні під Чугуєвом Харківської області відбувся огляд важкої військової та спеціальної техніки, яка буде використовуватися українською армією, в тому числі під час антитерористичної операції на сході країни.
14:55
Співробітники міліції затримали злочинну групу, яку підозрюють у подвійному вбивстві відомого підприємеця Євгена Слоневського і лікаря Олега Литвинова, вчиненому 9 березня в харківському кафе «Норма».