Харкiв

11:38
У парку імені Горького 9 травня розмістились люди у військовій формі. Це актори, музиканти і співробітники парку. Впродовж дня вони розповідали малечі про Велику Вітчизняну війну, співали для ветеранів і разом із гостями парку писали листи вдячності тим, хто відстоював свободу на війні.
20:20
Гучні заходи на центральній площі Харкова відмінила місцева влада напередодні Дня Перемоги через можливі провокації. Проте для ветеранів влаштували невеликий концерт і "польову кашу" - за пам'ятником Леніну. Перед постаментом зібрались проросійські мітингарі. Вони принесли величезну "геогріївську стрічку", зя кої потім пішли до Дзеркального струменя, по вулиці Пушкінській та до пам'ятника Солдату.
01:55
7 травня в незалежному культурному центрі «Indie» відбулася відкрита дискусія під назвою «Друга світова та Велика Вітчизняна: історія, символи пропаганда».
16:08
В пам'ять про загиблих у зіткненнях в Одесі та під час антитерористичної операції в Слов'янську в Україні оголошено дводенний траур. Розважальні програми та заходи в країні скасовано.
10:33
29 квітня в незалежному культурному центрі Indie пройшла зустріч харківської громади з одним із засновників польського руху Солідарність Збігневом Буяком.
10:28
29 квітня в Харкові пройшов телеміст, в ході якого відбувся діалог між представниками київської і харківської громад.
17:28
Прибічників єдності України координатори Євромайдану та прокурор Харківської області Василь Синчук просять не виходити на масові акції. На травневі свята в місті можливі провокації.
14:14
Харківського мера, пораненого вранці 28 квітня під час ранкової пробіжки на Бєлгородському шосе в Харкові, вночі 29 квітня відправили на лікування в Ізраїль.
15:03
Лікарі міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги прооперували Харківського міського голову Геннадія Кернеса. Його стан оцінюється як важкий.
12:45
Сьогодні вранці мера Харкова Геннадія Кернеса поранили з вогнестрілу під час пробіжки в Харкові.