Харкiв

23:41
21 червня в Харківському літературному музеї відбулося відкриття дитячого освітнього центру «Книга»
20:21
Як зробити так, щоб шести-восьми-дванадцятирічна дитина сама взяла до рук книгу? Не просто покрутити чи потримати. А читати. У Літмузеї знають секрет. І вже за два дні там відкриється освтньо-розважальний центр. Він так і називається – "Книга".
19:58
У зв'яку з ситуацією в Донецькій та Луганській областях на Харківщині посилено охорону об'єктів, які забезпечують водою область. Так, Печенізьке водосховище охороняють три блок-пости.
15:55
Геннадій Кернес повернувся сьогодні з Ізраїлю. У Харківському аеропорті його зустрічали з жовто-блакитними прапорами. Людей до аеропорту підвозили на спеціальних автобусах.
23:05
16 червня в Харкові пройшов концерт соліста міського театру народної музики України «Обереги» Михайла Марковича. Захід відбувся в Центрі культури Київського району.
19:36
Не купувати російські товари, щоб не фінансувати країну-нападника. З таким гаслом з десяток добровольців провели акцію у Харкові.
19:17
Понад сто п’ятдесят велосипедисток, одягнених "в горошинку", проїхалися центром Харкова на вихідних. Дісталося "горохове" вбрання навіть домашнім улюбленцям велосипедисток.
23:41
Цього року відомому українському рок-гурту виповнюється 20 років. 14 червня на стадіоні «Металіст» відбувся концерт, приурочений до цієї пам’ятної дати.
23:12
14 травня в бібліотеці імені В.Г. Короленка пройшов концерт під назвою «Сини твої, Україно». Захід був присвячений видатним культурним та громадським діячам України.
16:41
Міський голова Харкова Геннадій Кернес планує повернутись до України у вівторок, 17 червня. Секретар міськради скликає місцевих депутатів зустріти Кернеса в аеропорті.