Харкiв

20:28
22 липня в різних містах України пройшла низка акцій солідарності з Харковом. Активісти з Києва, Одеси, Львова, Чернігова, Черкас, Івано-Франківська, Вінниці, Херсона та Полтави вимагали від владних структур звернути увагу на харківські проблеми.
20:02
22 липня харків’яни долучилися до всеукраїнської акції в підтримку Харкова. Її мета – привернути увагу суспільства до широкого спектру місцевих проблем.
16:15
20 липня в Харкові відбулося чергове недільне віче, тепер вже на своєму страму місці – біля пам’ятнику Шевченку. На заході були обговорені перспективи розвитку міста.
13:14
Активісти зібралися біля готелю «Kharkiv Palace», де проходив круглий стіл за участі депутата Європарламенту Ребекки Гармс.
12:21
19 липня в Харкові пройшов круглий стіл за участі громадських та політичних діячів країни. На заході була присутня депутат Європарламенту Ребекка Гармс. Тема обговорення – люстрація в Україні та позиція ЄС стосовно нашої держави.
10:50
Депутат Європарламенту Ребекка Хармс 19 липня взяла участь у круглому столі з представниками громадських організацій Харкова, який проходив у готелі Kharkov Palace. Одним з питань, які обговорювалися на зустрічі, була позиція Євросоюзу щодо конфлікту на Донбасі.
10:36
На камені, встановленому в честь прийняття декларації про державний суверенітет України, тепер висить нова пам’ятна дошка.
13:21
18 липня харків’яни зібралися на площі Свободи аби вшанувати пам’ять загиблих пасажирів Боїнгу-777, збитого терористами.
01:10
17 липня в харківській Муніципальній галереї відкрилася фотовиставка групи Шило, яка має за мету на прикладі історичної моделі – Української Повстанської Армії – спонукати глядачів до роздумів над сьогоднішньою ситуацією в державі.
12:27
16 липня вони зібралися біля пам'ятника Пушкіну, щоб вшанувати пам’ять російської опозиціонерки.