Харкiв

22:28
Гостинці на День Конституції для поранених військових, які зараз знаходяться у Харківському шпиталі, напекли дві дівчини. Проте передати до лікарні вийшло лише половину приготованих частувань. Тістечка, які залишились, дівчати продали на концерті на майдані Конституції. Виручені гроші, а це майже тисяча гривень, підуть на допомогу українській армії.
21:58
Дітей із Краматорського дитячого будинку "Антошка" сьогодні привезли до Харкова. Малюки віком від двох місяців до чотирьох років. Всі вони - діти з особливими потребами.
14:01
28 червня в Харкові відбувся святковий концерт, приурочений до Дня Конституції. Розпочався захід з невеличкого мітингу, на якому виступили громадські та політичні діячі міста.
12:30
На площі Конституції сотні харків'ян відмічали національне свято.
14:42
26 червня в харківському планетарії пройшов інтелектуально-мистецький захід «Від булави – до балаклави». В ролі організатора виступила ГО інформаційний центр «Майдан Моніторинг».
22:18
25 червня в незалежному культурному центрі «Indie» депутат Харківської міської ради Дмитро Марінін та його виборці розповіли про найбільш злободенні проблемі в сфері ЖКГ міста.
15:36
Сьогодні близько 13-ї години активісти харківського Майдану зафарбували образливі написи на адресу патріотів-українців на будівлі у парку Шевченка, чим привернули увагу міліції. Фрази «Смерть укрофашам» та подібні обурювали багатьох харків’ян не один тиждень, проте боротися з цим раніше ніхто не пробував.
14:50
Вранці 20 червня на проспекті Гагаріна співробітники ДПС ДАІ Харківської області зупинили автомобіль Chevrolet Lacetti.
13:35
У автомобільному пункті пропуску «Гоптівка» затримана група людей, яких підозрюють у терористичній діяльності.
00:23
Чергове недільне віче було перенесене на майдан Конституції за проханням правоохоронців та представників самооборони. Проте попри ці заходи неприємностей уникнути не вдалося.