Харкiв

18:59
Жінка, яка кілька днів тому в Харкові облила зеленкою екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценко, була помічена серед "тітушок" на мітингу біля пам'ятнику Ярославу Мудрому 13 січня.
13:18
До Харкова привезли старі трамваї з Латвії, які там експлуатувались ще з радянських часів.
21:51
У влади немає грошей на реконструкцію Харківського державного академічного драматичного театру імені Т. Шевченка (найстарішої в місті кам'яної театральної будівлі, яка працює аж з 1841 року).
16:42
12 січня вже під кінець Форуму Євромайданів його учасники зібрались біля пам'ятника Ярославу Мудрому (це на вулиці Пушкінській, в центрі міста, біля відомої на всю країну Юридичної академії імені Ярослава Мудрого).
14:12
Як ми вже повідомляли, вчора в Харкові група бандюків-"тітушок" намагалась штурмувати Свято-Дмитрівський храм Української автокефальної православної церкви (Харків, вулиця Полтавський шлях, 44). Саме цей храм надав власне притулок учасникам першого всеукраїнського Форуму Євромайданів. Під тиском місцевої влади всі приватні готелі та державні установили відмовили майданівцям у наданні необхідного приміщення. І тоді на допомогу людям, як і належить, прийшла церква.
10:06
Марно було й сподіватися, що субота 11 січня – перший день Форуму Євромайданів у Харкові мине тихо і мирно . Проте цього разу місцева влада майже перевершила себе. Протягом дня з різних частин міста надходили повідомлення про пригоди учасників Форуму в так званій "першій столиці". Наприклад, у 1,5-мільйонному місті раптом не знайшлося жодного приміщення для євромайданців.
18:15
Сьогодні ввечері в харківській книгарні "Є" напали на делегатів Форуму Євромайданів. Це вже не перший за день напад "невідомих" на учасників майданівського з'їзду. Вдень "тітушки" намагались вдертись до храму Української автокефальної православної церкви, в якій на той час перебували учасники Форуму. Викликана ними міліція затримала нападників.
14:58
Сьогодні учасники Форуму Євромайданів в харківському Свято-Дмитрівському храмі (вулиця Полтавський шлях, 44) викликали міліцію і «Беркут» після того, як до приміщення церкви спробували увірватися агресивно налаштовані молодики спортивного статури.
14:00
Організаторам Форуму евромайданів, який заплановано провести в Харкові 11-12 січня довелось кілька разів змінювати місце проведення зібрання. Так, в суботу в останній момент адміністрація Харківського автодорожнього технікуму відмовила їм в оренді приміщення і учасникам форуму довелось «просити допомоги у Бога» майже буквально.
13:03
Як і повідомлялось раніше, сьогодні влада організовувала в Харкові свій «Майдан»: Зранку, попри робочу за графіком для більшості підприємств суботу, купки людей з символікою Партії регіонів і прапорами України вишукувались на центральній вулиці міста – Сумській. Вони тримають також плакати з засудженням Євромайдану