Харкiв

20:44
Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін вважає себе Фіделєм Кастро, а Харківщину - островом Свободи.
19:12
Харківські "тітушки" знову відзначилися. Вони кинули два саморобних вибухових пакети у людей, які традиційно зібрались на харківський Євромайдан.
17:41
28 січня активісти та небайдужі громадяни проведуть ходу до дипломатичних установ, розташованих у Харкові, з метою привернути їх увагу до - неналежного розслідування нападів на активістів під час проведення Євромайдану в Харкові; системних порушень громадського порядку при проведенні мирних демонстрацій громадою Харкова; безвідповідальності харківських правоохоронних органів, керівників міста та області щодо таких порушень
13:20
Голова Харківської обласної адміністрації Михайло Добкін, відомий своїми брутальними постами у Твітері, знову шокував.
20:48
Вкотре вже вихідний зимовий день у Харкові був і "гарячим", і морозним одночасно. Майданівці провели сьогодні свою чергову, цього разу не зовсім звичну акцію. Фанатські об'єднання ФК "Металіст", як і обіцяли, приєднались до сьогоднішнього харківського Євромайдану, щоб захистити його від можливих нападів. У свою чергу "прославлені" на всю Україну місцеві "тітушки" теж виконали свої погрози, в всякому разі спробували. Крім політичної позиції харківських "ультрас", яка здивувала пару днів, на подив професійно спрацювала міліція, яка справді захищала право громадян.
01:16
Тактика створення «клонів» добре відома за парламентськими та президентськими виборами в Україні. Також на «противагу» до Євромайдану столиці та інших міст країни з'явився «антимайдан». «ГроМайдан» або «Громадська платформа Майдан» з Євромайданом та Всеукраїнським об'єднанням «Майдан» схожі лише назвою. Як стверджують харківські активісти «громадської платформи», зв'язок з Євромайданом та ВО «Майдан» вони не підтримують.
17:40
У Харкові з’явився ще один Майдан, але навіщо - не зрозуміло. Координатором проекту стала журналістка Ольга Вдовенко, яка працювала на ТРК «Україна» та... інформагенції «Оплот».
14:18
23 січня на харківському Євромайдані активісти вшанували пам’ять загиблих на Грушевського. З квітами, свічками, промовами та траурною панахидою. Загиблих, чиї імена зараз вже відомі, згадували поіменно. Першим був Сергій Нігоян, вірменин, 20 років. Він був родом з Карабаху.
11:28
Засідання Київського районного суду міста Харкова по справі Юлії Тимошенко перенесено через несподівану хворобу судді Костянтина Садовського.
18:38
Понад три десятки людей вийшли на пікет. Вони вийшли, тому що проти «антиконституційних» законів і силових методів влади. Від куль силовиків у Києві сьогодні вже загинуло п'ятеро людей.