Харкiв

01:12
Новий центр сучасного мистецтва «Workshop» скоро відкриється в Харкові. Його творці хочуть навчити всіх охочих розуміти сучасне мистецтво. Мета створення центру «Workshop» - підтримка ініціатив молодих художників, обмін досвідом та ідеями між різними поколіннями творців.
14:37
У трьох точках Харкова 21 квітня «Зелений Фронт» вийшов на пікет проти видобутку в Україні сланцевого газу. Протестували біля автозаправок «Shell» з плакатами «Не купуй тут бензин» та «Нас позбавлять питної води».
11:06
21 квітня відбувся перший Вуличний Університет у дворику Харківського Літературного музею. Лектором виступив Зураб Аласанія — засновник і редактор Інтернет-ресурсу "МедіаПорт", директор Харківського обласного ТБ з 2005 по 2010 рік. Темою відкритого спілкування була "Журналістика — четверта влада чи п'ята колона"?
17:52
У суботу, 20 квітня по всій країні пройшла акція «Зроби Україну чистою». Харків – не виняток. У місті прибирали з 11 до 14 години в 10 точках. До акції долучилися і представники харківських громадських організацій, і просто зацікавлена молодь.
00:01
22 квітня з 18:00 в Незалежному культурному центрі INDIE (Харків, вул. Чернишевська, 4/6) експерти говоритимуть за круглим столом «Дня». До обговорення запропоноване коло питань, які мають відчутний вплив на повсякденне життя городян:
15:10
Харківська книгарня «Є» запрошує на зустріч з гуртом «Тінь сонця»: спілкування, фото- та автограф-сесія. Зустріч відбудеться у неділю, 21 квітня. Початок – о 13:00
00:36
20 квітня по всій Україні пройде глобальна акція прибирання “Зробимо Україну чистою”. А сьогодні, в Харківській державній науковій бібліотеці імені Короленка відбулася прес-конференція з приводу “ЗУЧ-2013” в м. Харків. Ця кампанія є частиною всесвітнього руху “Let's do it world!”, котра виникла в Естонії в 2008 році. На даний момент в цьому русі беруть участь 7 мільйонів людей з 96 країн світу.
02:21
Коли на теренах сучасної України з'явилися перші люди? Де слід шукати найдавніші антропологічні витоки сучасних українців? Відповіді на ці та багато інших питань почули ті, хто не пошкодував свого часу і 16 квітня прийшов до книгарні «Є» на презентацію книги українського антрополога Сергія Сегеди "У пошуках предків. Антропологія та етнічна історія України". На презентацію завітали більше 30 людей.
15:07
Українські справи обговорювали в Свято-Дмитріївському храмі харківські громадські діячі. «Слобожанський форум українських справ» відбувся 13 квітня. Серед озвучених проблем – екологія, мовне питання, україномовні інтернет-ресурси, права людини та екологічні проблеми.
22:12
Книгарня «Є» та інформаційно-аналітична агенція «Наш час» запрошують на презентацію книги Сергія Сегеди «У пошуках предків. Антропологія та етнічна історія України». Зустріч відбудеться у вівторок, 16 квітня, початок — о 18:00, за адресою: Харків, вул. Сумська, 3 (метро «Історичний музей»).