Харкiв

12:20
Кожен охочий міг заповнити спеціальну анкету і залишити свої координати для подальшої співпраці. Метою проекту є гуртування людей задля спільного напрацювання нової ідеології державного розвитку і зміни влади.
12:33
Щоб показати свою громадську позицію щодо дій чинної влади студентам пропонують перші 10 хвилин першої пари постояти під гаслом «Усіх у тюрми не посадите».
09:27
Майже два місяці ніхто не годує та не опікується тваринами та птахами, що мешкають у Старосалтівському розпліднику біля Харкова. Екологи закликають обласну владу запобігти зникненню «куточка справжньої природи».
23:45
Літературні читання віршів мовою оригіналу та їх переклади, живе спілкування з іноземними літераторами, перегляд відео поезії – все це відбувалось у стінах Харківської книгарні «Є».
12:41
У жовтні поточного року в Міжнародному аеропорту «Харків» буде відкритий новий рейс Харків – Київ, який істотно поліпшить повітряне сполучення між цими містами, – повідомили виданню “Авіація України” у прес-службі аеропорту. Рейс буде виконувати один з провідних українських авіаперевізників, компанія «Міжнародні авіалінії України».
08:49
О пів на п’яту вечора 29 серпня представники «Зеленого фронту» вийшли до Генерального консульства Російської Федерації у Харкові, що розташоване на вулиці Ольминського, 22, висловити підтримку російським захисникам Хімкинського лісу та національних парків. Пікет зібрав кілька десятків небайдужих харків’ян.
14:01
Читанням віршів та показом малюнків у Харкові закінчився триденний «Акумулятор». Останні заходи відбулися за будівлею ХАТОБу 28 серпня о 19 годині. Своїми виступами учасників фестивалю розважили харківські поети та гості з інших міст України і навіть Польщі.
10:50
Два роки тому, 29 серпня 2009 року, в центрі Харкова була створена книгарня "Є". За цей час вона перетворилась на помітний культурний центр міста, в книгарні відбулись десятки мистецьких, просвітницьких, громадських заходів.
17:58
Напередодні акції організація поширила прес-реліз: "Зелений Фронт пікетує консульство Росії за Хімкинський ліс. 2011 рік був проголошений міжнародним роком Лісу, а на території сусідньої для України держави - Російської Федерації розташована чверть незайманих лісів планети. Проте рік Лісу російська влада відзначає по-своєму - хижацькі знищуючи не лише Хімкинський ліс, але й національні парки (Завидово, Лосиний острів та ін.), Утриш, Алтайський заповідник, тайгові ліси!
22:29
Загалом на ямковий ремонт вулиць у містах та селищах Харківщини (крім обласного центру) до кінця 2011 р. витратять понад 30 млн. бюджетних гривень. Серед підрядників-переможців тендерів є як харківські фірми, так й підприємства з Дніпропетровської та Донецької областей. Особливо значну частину бюджету вже традиційно здобула представник Донбасу.