Харкiв

00:19
Повідомляємо, що 16 липня 2011 р. Харківська міська організація Народного Руху України буде проводити урочистий мітинг біля пам’ятного знаку,встановленого на майдані Свободи з нагоди проголошення Декларації про Суверенітет України.
14:37
За допомогою скайпу до обговорення долучились представники Львівських громадських організацій. Перед тим, як почати діяти, активні громадяни Львова та Харкова вирішили визначити у чому полягає корінь проблеми неузгодженості дій проукраїнських сил.
11:04
Одного з двох активістів харківської "Свободи", на яких 9 липня було вчинено жорстокий напад, примусово виписали з Харківської міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги ім. Мещанінова. Про це повідомили у прес-службі партії.
10:52
10-годинне затримання журналістів під час обшуку в офісі харківської газети й інтернет-видання «Главное» було незаконним і є порушенням трьох статей Європейської конвенції про захист прав людини і основних свобод. Про це на прес-конференції повідомив співголова Харківської правозахисної групи Євген Захаров.
18:18
За період 09.07.2011 – 10.07.2011 до Лозівської міської лікарні звернулось 14 осіб (у т.ч. 4 дітей) з симптомами гострої кишкової інфекції. Як повідомили у прес-службі Харківської обласної СЕС, з них 13 осіб перебувають на лікуванні в інфекційному відділенні Лозівської міської лікарні, 1 особа (вагітна) переведена для подальшого лікування до обласної клінічної інфекційної лікарні.
15:05
Дванадцять людей, у тому числі троє дітей, 9 липня було госпіталізовано в центральну лікарню Лозовського району Харківської області з харчовим отруєнням, повідомляє прес-служба МНС України.
22:10
9 липня 2011 р. близько 13-00 троє невідомих вчинили напад та жорстоко побили активістів Харківської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Геннадія Фастівця та Сергія Миргорода. Інцидент стався на виході зі станції метро "Історичний музей" у бік Бурсацького узвозу, де свободівці на законних підставах розповсюджували партійну пресу. Геннадія Фастівця, який отримав тяжкі травми, шпиталізовано до 4 міської лікарні невідкладної допомоги.
14:56
У грунтові води потрапляє більше 6 тисяч різних хімічних речовин, які взаємодіючи при різних температурах і в різних пропорціях утворюють ще тисячі невідомих сполук.
14:18
Усі проби води, які брали в різних точках Харкова були терміново доставлені в спеціалізовану лабораторію м. Дніпропетровськ, де виявили не лише те, що вода не придатна для вживання, а й те, що її неможливо очистити традиційними фільтрами. Після кип’ятіння вода набуває ще гірших властивостей.
11:14
Влада Харкова уклала контракти з компаніями SBF s.r.1. Amusement Rides Manufacturer і Antonio Zamperla S.p.a. на постачання каруселей і інших атракціонів в «Центральний парк культури і відпочинку ім. М. Горького» на суму 8,504 млн. євро до серпня 2012 року.