Харкiв

16:16
Сайт атакували ще в п'ятницю, коли на сайті з'явилася новина з заголовком "Кернес - тупий м***к". "Вітаємо вас, дорогі харківчани. Нам справді прикро, що у вашого славного міста настільки тупа, безалаберна та нікчемна влада", - йдеться на початку статті.
13:00
Обладнання, яке дозволяє автоматично регулювати роботу світлофорів у залежності від щільності руху транспорту, почали тестувати в Харкові. Планується, що трьома сотнями світлофорів будуть управляти з єдиного програмного центру.
15:34
15 червня за ініціативи Лозівської міської ради в актовому залі колегіуму № 2 повинні були відбутися збори з питання об’єднання співвласників багатоповерхового будинку № 71, що у четвертому мікрорайоні міста. Збори запізнювалися хвилин на двадцять. Нарешті слово взяв начальник управління ЖКГ і будівництва міської ради Сергій Костюк. Але лише для того аби оголосити, що збори не відбудуться.
09:38
18 червня у головному корпусі Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка (вул. Артема, 44) відбудеться форум «AgroInternational 2011». Початок роботи об 11:00.
09:21
Більшість обранців у сесійній залі підтримали таку пропозицію, у той же час фракція партії "Батьківщина" була категорично проти цього рішення. Виникли суперечки і щодо затвердження нових програм. Такою була чергова сесія обласної ради і пройшла вона у звичному режимі - провладна більшість вирішувала проблеми на власний розсуд.
22:32
За перші три місяці цього року комунальне підприємство «Харківський метрополітен» недоотримало майже 1,9 мільйона гривень. Про це повідомили в Спеціалізованій податковій інспекції по роботі з великими платниками податків в Харкові
13:57
Заборгованість перед водіями і кондукторами сягає більше двох місяців. Керівництво підприємства пояснює таку ситуацію малими виручками з маршрутів та відсутністю державної компенсації за перевезення пільгових категорій.
12:32
На посаду заступника голови Харківської обласної державної адміністрації з питань освіти і науки ніхто призначений не буде. Про це в ході традиційної зустрічі «Чай з губернатором» повідомив журналістам голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.
12:23
Вчора 150 юних співаків, музикантів, майстрів декоративно-прикладного мистецтва, письменників та спортсменів віком від 8 до 16 років з районів Харкова та Харківської області приїхали до санаторію «Ялинка» Зміївського району на обласний фестиваль для обдарованих дітей з вадами здоров’я «Повір у себе».
11:27
Для того, щоб зруйнувати стереотипи про варварський Львів, 22 червня до Львова планують приїхати представники різних громадських організацій Харкова, які мають намір взяти участь у запланованих акціях пам’яті жертв війни та спільно з львів’янами помолитися за загиблих. Про це сьогодні, 15 червня, під час засідання круглого столу повідомила активіст громадської організації «Поступ» у Харкові Вікторія Склярова.