Харкiв

14:02
Голова Харківської обласної організації НРУ Олександр Денисов обурений подіями у Борівському районі Харківської області, де «хазяї територій» стріляють по місцевим жителям. На думку Олександра Денисова правовий «безпрєдєл» у Борівському районі є результатом місцевих виборів 2010 року.
12:37
Двоповерхова будівля в дореволюційному стилі буде побудована на вулиці Ярославській, 18. У ньому розміститься медичний центр. Відповідна архітектурна пропозиція була розглянута 10 червня на засіданні Харківської архітектурно-містобудівної ради. Зараз на цьому місці розташована одноповерхова будівля із складськими приміщеннями, яка буде знесена.
12:18
12 червня православні християни відзначатимуть День Святої Трійці або як ще кажуть Зелені свята. В День Святої Трійці в харківських храмах пройдуть святкові богослужіння.
23:05
Через ремонтні роботи, які ведуться ось уже кілька місяців, у Харкові тимчасово закривається рух транспорту по проспекту Гагаріна. Рух буде заблоковано на ділянці від залізничного шляхопроводу до вул. Каштановій (у напрямку до аеропорту) з 8:00 до 24:00 11 червня 2011 року
13:45
Державна екоінспекція оштрафувала харківське підприємство за самовільне використання водних ресурсів Про це повідомили в прес-службі Екоінспекції. За інформацією інспекції, претензію з розрахунком збитку на суму 211 тис. 339 грн. пред'явили ВАТ «РОС».
17:45
Вулиця Гоголя активно перетворювється. Закінчується будівництво резиденції єпископа Харківсько-Запорізького владики римо-католицької церкви Станіслава Падевського. Завершити будівництво обіцяли ще до кінця 2005 року. І ось, після шести років, молитви місіонерських священиків і єпископа почуті, і, поряд з недоступним священнослужителям готелем "Чичиков", в грудні 2011 року буде відкритий "Будинок для священиків".
17:20
За конкурсом «Коронація слова» Ольга Тарасова спостерігає з 1999 року. Однак нічого з того, що оцінювалося на конкурсі, вона досі не писала. В цьому році з’явилася нова підномінація - дитяча література. Не дивлячись на те, що Ольга Тарасова в Лозовій знана більш як поетеса, вона має велику скарбницю казкових творів.
17:11
Багато харків'ян, що вживають воду з джерела Манжосового яру, думають, що вона чиста і корисна. Але це не так. Цікаво, що причиною, м'яко кажучи, не дуже чистої води стають самі ж харків'яни, які туди ходять. Вони самі забруднюють джерело, а потім п'ють звідти воду. Свідчення цьому - гори сміття у верхів'ях Манжосового яру - навіть вище за джерело, де харків'яни влаштували справжнє звалище.
17:00
Про це повідомив заступник начальника управління МВС України в Харківської області - начальник управління кадрового забезпечення Андрій Стародубцев, коментуючи заплановану реорганізацію обласного управління міліції. За словами Стародубцева, відділ працюватиме в управлінні по боротьбі з торгівлею людьми.
17:55
За інформацією видання "Вісник державних закупівель" компанія "Паркінг+" отримає понад 18 мільйонів гривень за ремонт двох ділянок доріг у Харкові. Служба автомобільних доріг у Харківській області замовила цій компанії капітальний ремонт вулиці Кірова (1,170 км) та ремонт майдану Повстання (0,460 км).