Харкiв

21:29
Захід був приурочений до Дня Конституції. Основним героєм спектаклю став президент України Віктор Янукович. У сюжеті відображались його біографічні дані та президентська діяльність.
23:13
У Заході взяли участь представники понад 10 громадських організацій та партій. Крім привітань та розповідей про історичне становлення норм права на теренах України було повідомлено про нову загрозу для пам’ятного каменю, на якому зазначена дата проголошення декларації про державний суверенітет України.
21:59
Під час заходу, присвяченого до Дня Конституції України, кожен охочий міг висловити свою думку, щодо дотримання норм Конституції чинною владою. Чиновників, яких громадяни вважають причетними до різних корупційних схем, вписували до «Чорної дошки».
12:18
З 19 по 24 червня на березі Чорного моря у місті Ялта відбувся міжнародний фестиваль мистецтв «Зірки Пекторалі». Організаторами фестивалю виступили культурний центр «Пектораль» за підтримки управління культури та туризму Дніпропетровської обласної державної адміністрації.
12:02
Черговий інцидент із застосуванням вогнепальної зброї на березі водоймища. У Куп’янському районі Харківської області 55-річний чоловік, що орендує місцевий ставок, поранив з рушниці рибалку.
22:09
Виправдовуючись високим рейтингом університету деякі викладачі беруть за один екзамен по 500 гривень. «Справжня варта» спілкувалася зі студентами Харківського Національного Аерокосмічного Університету ім. М. Є. Жуковського «ХАІ».
07:16
З 25 червня в Первомайському районі Харківської області триває етнічне свято «Олексіївська фортеця». Олексіївська фортеця була побудована в першій половині XVIII століття як частина Української оборонної лінії для захисту мирних поселень від набігів турків і татар.
23:00
Мешканець Барвінківського району подав позов до Харківського окружного адміністративного суду до Барвінківської райдержадміністрації з вимогою визнати безпідставним відмову РДА в наданні йому публічній інформації, а також визнати її бездіяльність. Про це повідомила начальник відділу забезпечення діяльності апарату Харківської облдержадміністрації Головного юридичного управління ХОДА Тетяна Барановська.
17:47
У роковини початку війни вона нарешті закінчилася для одинадцятьох радянських військовополонених. 22 червня на центральному кладовищі перепоховали їхні залишки. Імена цих бійців залишаються нез'ясованими. Відомо лише місце, де вони загинули. Це фашистський концентраційний табір, який за часів війни був розташований на території 61-го арсеналу.
16:13
Від 200 до 300 тис. працездатних мешканців Харківської області не платять податків і внесків до Пенсійного фонду, перебуваючи в так званому тіньовому секторі економіки. Про це 24 червня заявив журналістам заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма.