Харкiв

17:47
В стінах Харківського автодорожнього інституту був створений перший екомобіль. Разом зі своїм винаходом команда ЛСА ХАДІ HONDA взяла участь в престижному щорічному міжнародному студентському змаганні Shell ecomarathon. Автомобіль наших учасників показав рекордний для України результат – 570 км. на 1 літрі палива.
16:47
Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради з посиланням на директора КП «Вода» Івана Корінька. За його словами, нове підприємство називатиметься "Харківкомуночиствод".
01:13
Хвиля підвищень тарифів на житлово-комунальні послуги стала причиною масових звернень жителів селища Комсомольський до керівництва країни і в правоохоронні органи різних рівнів. Приводом для цього стало ігнорування місцевою владою вирішення питань об'єктивного ціноутворення на комунальні послуги. У відповідь на звернення громадян, за дорученням прокурора Харківської області, була проведена перевірка за участю представників прокуратури Зміївського району, фахівців державної інспекції з контролю за цінами і державної житлово-комунальної інспекції в Харківської області.
00:56
Відомий український форвард 1980-х років Олександр Заваров вважає, що у «Шахтаря» і «Динамо» в наступному сезоні з'являться серйозні суперники в боротьбі за титул чемпіона України.
15:21
Андеграундне приміщення галереї стає усе більш популярним. 7 червня відкривається виставка групи молодих харківських художників «Мед». Лідер групи, Максим Кущ – лауреат фестивалю Non Stop Media 2006, 2008, представник «Молодіжної філії» галереї, учасник Streetartfesta 2009.
13:11
Авіакомпанія Czech Airlines (Чеські авіалінії) несподівано відмовилася від відкриття рейсу Прага-Харків. Кілька днів тому продаж квитків на цей напрямок, польоти за яким повинні були початися в червні, був зупинений.
13:03
Через три тижні в Харкові з'явиться нова квіткова клумба. Про це після відкриття клумби з логотипом Євро-2012 на Університетській горі повідомив директор Департаменту комунального господарства Харківської міськради Віктор Китанін.
12:38
В понеділок на харківських дорогах з'явилися мотопатрулі. Останній раз співробітники Державтоінспекції об'їжджали місто на «залізних конях» ще за радянської влади. Мотоцикли марки «Suzuki», що надійшли «на озброєння» в ДАІ, коштують $6000-7000.
12:24
В Харкові практично повністю знищена система підготовки кадрів для заводів. Про це в ексклюзивному інтерв'ю кореспондентам ІА «ГОСПРОМ» розповів активіст громадської організації «Трудова Харківщина» Павло Тіщенко.
20:12
В Харкові вперше відбулося свято молока. Декілька харківських виробників молочної продукції влаштували спільне свято, в першу чергу, для дітей. В рамках заходу пройшли дитячі конкурси і вікторини, конкурс малюнка на асфальті. Крім того, на свято привезли живу корову.