Харкiв

14:55
Сімдесят п’ять вибухонебезпечних предметів часів війни було знешкоджено 5 травня в Харківській області.
17:04
У листівках повідомлялась інформації про місце і час проведення акції «День Гніву». Затриманим повідомили, що за перешкоджання роздачі листівок охоронці ринку «Барабашово» та працівники міліції мають отримати грошову винагороду.
19:49
До участі в конкурсах залучаються старшокласники та студенти. Той хто знає українську мову, історію, літературу, культурницькі традиції – має можливість отримати винагороду. Переможених у конкурсі «Україніка» не буде. Невеличкі подарунки отримають всі учасники.
01:47
Віктор Слиш, який багато років працював у органах місцевого самоврядування, прокоментував усунення з посади селищного голови райцентра Зачепилівка Григорія Запорожця.
15:25
Селище міського типу Зачепилівка - один з найменших і найвіддаленіших райцентрів Харківщини. До обласного центру - 130 км, проте це не виправдовує запізнілість новин з Зачепилівщини. Таке враження, наче інформацію звідти везуть на чумацьких волах. Лише сьогодні в Харкові оприлюднено повідомлення про усунення з посади Зачепилівського селищного голови Григорія Запорожця, хоча рішення про це було ухвалене ще 8 квітня.
14:26
Понад 300 мешканців Харкова вийшли на Майдан Свободи. Люди вимагали не лише звільнення Юрія Луценка, а й усіх інших політичних в’язнів. Під час пікету представники громадських організацій та партій висловили своє обурення проти чинної влади і на великому паперовому Великодньому яйці написали свої побажання, пропозиції та привітання до президента України Віктора Януковича.
18:48
26 квітня для України, та й всього світу, дуже значима дата. На жаль, значима не в доброму розумінні цього слова, адже рівно 25 років тому нашу державу спіткало велике лихо – сталась аварія на Чорнобильській атомній станції. Наслідки аварії до цих пір турбують і бентежать, змушують задуматись про минуле та майбутнє.
00:02
Близько 50 міліціянтів прохали людей обходити центральний вхід у вокзал Левада і заходити на перони залізничних колій з тилу (обходити достатньо не мало). Така ситуація тривала більше двох годин.