Харкiв

10:35
З 24 по 28 березня в Харківській області в селищі Коробово семінарами для молоді Східного та Південного регіонів України завершився перший етап проекту «Вища політична школа - нові принципи лідерства», в якому взяли участь більш ніж 60 молодих громадських лідерів.
18:26
Спочатку до чоловіка постукали у двері і вимагали відчинити. Говорили, що вони міліція. Чоловік не відчинив і уклав угоду про захист з адвокатом Віктором Єрмолаєвим. Він здогадувався, що міліція його просто так не залишить і по нього прийдуть ще раз.
17:43
Такі дії називають формуванням крони дерева. Також значно почастішали випадки незаконного спилювання здорових дерев. У дворах багатоповерхових будинків спилюють навіть яблуні.
13:24
До акції долучилось більше 50 людей. Протестна хода розпочалася від дитячої залізної дороги і закінчилась на Майдані Конституції. Аналогічні заходи відбулись у Києві, Одесі, Львові, Москві, Тольяті та багатьох інших містах, мешканці яких стикаються з проблемою зникнення зелених насаджень.
16:36
Вагони миють вручну – тряпками і швабрами. За один вимитий вагон сплачують 13,71 грн., а в зимовий час – 24,63 грн. Але офіційно пишуть, що вагони миють спеціальними машинами, які начебто закупили ще в жовтні 2010 року.
16:08
Коли провідниця Вас бачить із власною чашкою та кавою, і Ви просите гарячої води, то такі дії працівникам залізниці зовсім недовподоби. Одні з них лаються, інші – мовчать. Зараз планують ціну кількох порцій чаю включити в ціну квитків.
15:38
Кожен з нас користується послугами залізниці. Тому приховувати проблеми цієї галузі й далі мовчати залізничники не будуть.
22:39
Якщо міська влада дотримає слова, в історично козацькому Харкові може незабаром з'явитись пам'ятник легендарному полководцю Івану Сірку. Життя козацького отамана доволі міцно пов'язане зі Слобожанщиною. Сірко та його родина чимало років жили у маєтку біля сучасного міста Мерефа. У 1660-х рр. Іван Сірко командував Харківським козацьким полком
17:38
Виходячи з технічних можливостей і соціальних аспектів Харківський державний університет харчування і торгівлі (ХДУХТ) розповів про свої наукові відкриття в царині створення нових продуктів харчування.
17:23
Польська компанія "Solaris Bus & Coach" розташована у містечку Болехово біля Познані - міста-побратима Харкова. Ще в 1990-х рр. здобула премію "Золоті колеса міського транспорту", після того має чимало національних та міжнародних відзнак. Виробляє найсучасніші моделі міських, міжміських, туристичних автобусів, а також тролейбусів і трамваїв. Експортує свою продукцію до Німеччини, Швеції, Чехії, Греції та інших країн.