Харкiв

15:53
Молитва, заклики до боротьби, Шевченкове слово, кілька десятків прапорів і кілька сотень людей. І знову, плач за Україну, і згадки про козацьке минуле та боротьбу вояків УПА. І квіти...
20:35
У селі Коропове Зміївського району 6 березня гучно відсвяткували проводи зими. Свято вподобали керівники Харківської обласної організації Партії регіонів, вони обіцяють зробити його щорічним.
15:55
Саме опитування було присвячено визначенню рейтингів міського голови Геннадія Кернеса. У людей запитували чи задоволені вони його роботою і які проблеми, на їх думку, має в першу чергу вирішувати мер.
17:06
Для 38 багатовартирних будинків міська влада провела державну реєстрацію об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ). Але під час оформлення відповідних документів у наступному – влада зустріла великий опір його мешканців. Прочитавши укладені договори, люди зрозуміли, що можуть залишитись без житла
16:57
Ці люди теж мають конституційні права і правоохоронні органи дали згоду допомагати в цій справі. Але списувати буде неможливо і ці умови однакові для всіх.
16:22
Етап подання документів завершився, але абітурієнти, які хочуть змінити обрані предмети, або допустили помилки під час написання заяв мають ще 20 днів для вирішення цих питань.
12:55
Робоча група з напрацювань пропозицій щодо адміністративної реформи пропонує залишити в областях, які прийматимуть наступного року матчі Євро-2012 окремого заступника губернатора з питань підготовки до чемпіонату..
20:54
У невеличкій кімнаті в приміщенні Держпрому щопонеділка збираються члени Братства, власне, українських Ветеранів. Вони обговорюють останні українські новини, висловлюють свої думки щодо української мови, культури і державності.
14:01
Міжнародна федерація журналістів (IFJ) та Європейська федерація журналістів закликала українську владу змінити слідчих у справі розслідування зникнення харківського журналіста Василя Климентьєва.
00:43
Торік у Харкові було знищено, за офіційними даними, 3000 дерев. У попередні роки стільки вирубували приблизно за 3-4 роки. Захисники довкілля готують звернення до Генпрокуратури, підозрюючи існування прихованого бізнесу.