Харкiв

18:29
Нині холодну морозну погоду на територію України приніс Сибірський антициклон. Водночас із Туреччини іде південний циклон теплого повітря, тому найближчим часом очікується переміщення повітряних мас. Швидкість вітру на вихідних сягатиме 15-20 метрів на секунду.
17:49
Пільговики цієї категорії протестують проти скасування низки пільг та зменшення соціальних виплат. Нині в Харківській області мешкає 30 тис. чорнобильців, 12 тис. афганців та 3,5 тис. учасників локальних бойових дій.
17:08
У 40% хворих, які пройшли медичне обстеження, виявлено штам каліфорнійського грипу. Певну небезпеку для мешканців знову становить і минулорічний грип НN(1).
16:18
Над створенням бренда Харкова працюють соціологи, політологи, історики, економісти та всі небайдужі до майбутнього нашого міста люди. Читайте пропозиції фахівців і долучайтесь до справи.
11:37
Серед українських проектів найпомітнішими є енергозберігаючі системи кримських, дніпропетровських та харківських конструкторів, серед закордонних – прилади з США.
13:30
Причиною цього стало встановлення пам’ятної дошки на честь Блаженійшого Патріарха Української Греко-Катольцької Церкви Йосифа Сліпого.
11:44
Члени «Зеленого фронту» разом з іншими небайдужими мешканцями продовжують боротися проти вирубки дерев у місті Харкові.
11:06
Гуртожиток продано разом із його мешканцями. Більше сотні людей захищає своє право на власність, бо в іншому випадку їх очікує виселення на вулицю.
17:24
Для вирішення цієї проблеми відомий український історик, мешканець Львова звернувся до представників Харківської та Львівської влади з пропозицією значно знизити ціну квитків, а особливо на великі відстані в межах території України. А представники Львівської влади для об’єднання українського народу подарували для Харківського Національного Університету ім. Каразіна кілька десятків цінних книжок.
16:38
Професор Українського Католицького Університету читав аналогічну лекцію у Львові, Одесі та інших великих містах України. Сьогодні відбулася зустріч з мешканцями Харкова.