Харкiв

01:04
За кількістю звернень громадян до Європейського Суду Україна посідає 3 місце (1-ше Росія, 2-ге Туреччина). Найчастіше українці оскаржують невиплату грошей за працю. Нині Харківська Правозахисна Група проводить роз’яснювальну роботу з цього питання.
23:49
В приміщенні «АВЕК» сьогодні в чорних масках чергували спеціальні підрозділи міліції «Сокіл»
23:27
Підрив пам‘ятника Сталіну в Запоріжжі та так звані теракти в Макіївці є нічим іншим, як сліпим мавпуванням політики Владіміра Путіна в Росії, який за рахунок віртуальних війн відвертає увагу людей від соціяльної кризи. Сьогодні адміністрація Януковича-Азарова, що «дореформувалася» до повного колапсу економіки, намагається сформувати образ ворога-націоналіста, що винен в усіх негараздах держави.
11:06
Після сьогоднішнього мітинґу будівлі обласної державної адміністрації активісти громадських орґанізацій «Прорвемось!» та «Слобожанщина» передали Президентові звернення від імені народу України.
15:42
Приводом для пікету став приїзд президента України Віктора Януковича до Харкова. Люди вимагали припинити політичні репресії в Україні, розкрадання державного майна та інфляцію.
17:32
Якщо зазирнути в історію, то медовуха у свій час була витіснена горілкою. І спершу може здатися, що сучасне виробництво цього напою є відродженням українських традицій. Але насправді, рецепти приготування медовухи значно змінилися і отриманий продукт фактично нічим не відрізняються від звичайних спиртних напоїв.
23:25
Харківська міська прокуратура вирішила перевірити як виконується закон про захист суспільної моралі. Після цього прокурори вступили в "боротьбу" та зустріли "удар".
04:39
Нині триває процес спростування інформації про небезпечність вірусу СНІД. За допомогою ЗМІ поширюється інформація про те, що нині СНІД є не смертельною хворобою, а звичайною хронічною, з якою можна жити дуже довго, а от скільки саме, цього поки що не уточнюють.
03:49
Хоча ліків від такої хвороби поки що не винайдено, СНІД перестають називати смертельним вірусом. Водночас ВІЛ-інфіковані починають збиратися у спільні громади і сприяти поширенню епідемії.
02:05
Було все: вірші, жарти, презентація нової збірки, музичні вітання, тисячі оплесків і кількагодинна черга за автографами.