Харкiв

13:48
Мільйони гривень кожного дня на дорозі не валяються. Кому заробляє гроші комунальне підприємство «Харківський метрополітен»?
22:08
Комунальне метро влада любить більше, ніж трамваї та тролейбуси. Будівництво нових станцій обіцяють продовжити
15:50
На третій день страйку працівники "Міськелектротрансу" пікетували міську раду. Хронічні невиплати зарплати вкотре вже зупинили трамваї та тролейбуси Харкова.
13:57
У понеділок, 20 грудня, міський електротранспорт буде страйкувати
10:58
Очевидно, що мова піде не лише про оплату контракту, а й про інші послуги. Кожна людина здатна себе виправдовувати і тому студенти починають говорити про брак часу, роботу, дітей… Так, все це має місце і вимоги до такої групи студентів є меншими.
08:00
До 27 грудня у харківській галереї «Маестро» проходить цікава виставка. Частину творів мистецтва привезено зі Сходу, а решту зроблено талановитими українськими митцями. Більшість експонатів можна навіть придбати.
17:47
Українське товариство захистило своє право в суді
12:20
Новини не завжди потрібно шукати, іноді вони приходять до вас самі – непрохані і неприємні. Автовокзал біля Кінного Ринку (станція метро «Площа Повстання»), цього звичайного вечора не обіцяв жодних натяків на подібне.
11:24
Більшість прочитавши заголовок, уявить собі слонів, Індію, магараджів. Дійсно, ця тема цікава, проте мова піде про Україну. У нас теж є слони, причому білі, та ще й з величезним впливом на повсякденне життя кожного українця. Проте не буду аж надто забігати наперед. Зацікавив? - читаймо уважно.
22:43
Харківська медична бібліотека може втратити унікальні фонди