Харкiв

13:56
На півдні Харківщини КПУ посунула "Батьківщину" на третє місце
03:00
Дитячий будинок чи притулок не може замінити нормальну сім’ю. Та й фінансуються такі заклади вкрай погано. Сестри милосердя Римо-Католицької Церкви намагаються всіляко допомагати знедоленим дітям, але держава ставить величезні перепони і не завжди дає дозвіл допомагати сиротам.
01:35
Українська релігійна громада об’єднується не лише для вирішення болючих соціальних проблем, а й для спільних богослужінь.
00:31
Суспільні Дні Української Греко-Католицької Церкви не минули і Харкова. Отці різних конфесій Української Церкви розпочали активну співпрацю з відродження духовності і внутрішньої культури українського народу.
22:36
Таку позицію висловили деякі мешканці Харкова під час чергового пікету обласної державної адміністрації. Люди недовіряють Геннадію Кернесу і впевнені в тому, що більша частина наданих Європою коштів буде вкрадено, і місто отримає величезні борги, а не розвиток.
22:00
Більше двох тисяч людей вийшло на Майдан Свободи. Вони впевнені в тому, що мером Харкова було обрано Арсена Авакова і вимагають перерахунку голосів та покарання тих осіб, які порушували закон під час підрахунку бюлетенів та прийому протоколів із мокрими печатками.
20:17
Минулорічна епідемія грипу забрала життя 1128 українців. У зв’язку з сезонними загостреннями бронхітів та частими застудами, лікарі інфекційних відділень уже приготувалися до прийому пацієнтів і щеплень. Прогнози епідеміологів поки що обмежуються вірусами грипу групи А та Б.
13:30
Союзники партії влади перемагають за дозволом
23:05
Більш ніж два десятиліття Свято-Дмитрівський храм гуртує православних українців. Настоятелем храму є Віталій Зубак, але головною фігурою Української Автокефальної Православної Церкви на Харківщині й в усій Україні є архієпископ Ігор (Ісіченко).
21:49
Журналістику часто порівнюють із четвертою гілкою влади . Адже дійсно, радіо, телебачення та газетні шпальти мають не аби який вплив на людей, і не лише перед виборами.