Харкiв

19:16
Місцева влада отримала значні повноваження, а тому боротьба за мандати районних та обласних рад значно посилилася. У зв’язку з цим, вибухнули масові фальсифікації.
10:32
Досягненням порівняльної лінгвістики є так званий список Сводиша, бо саме ним користуються дослідники шукаючи спорідненості між різними мовами. Американський вчений Мариш Сводиш виділив базову лексику, тобто такі слова, які не залежать від культури і є у будь-якій мові будь-якого народу. Великий список Сводиш нараховує до 220 слів. Скориставшись малим списком Сводиша, що містить 100 слів, харківський філософ і лінгвіст Ігор Рассоха провів своєрідні наукові розвідки й отримав достатньо цікаві результати.
08:00
Студенти, які приїхали на навчання у Харків з Анголи, Судану, Сомалі, Конго та Кенії намагаються у будь-який спосіб залишитися надалі в Україні.
16:53
Обнародовані результати виборів до обласної ради
14:53
Харків здавна користується славою «студентського» міста. Місцеві виші мають чудові традиції, прекрасний викладацький склад і випускають фахівців, на кращих з яких «полюють» навіть західні роботодавці. Такою є усталена громадська думка в Україні та деяких сусідніх країнах. Одним з найкращих технічних вишів у місті вважається Харківський національний університет радіоелектроніки – ХНУРЕ (у минулому ХІРЕ). Щоправда, саме в цьому виші нещодавно трапився резонансний скандал, якому, напевне, можуть «позаздрити» навіть виші більшості країн екваторіальної Африки…
13:47
Нова районна рада не буде оригінальною
13:26
Велике місто часто порівнюють із красивою жінкою. Адже захопити їх можна лише на короткий проміжок часу, бо утримати владу надовго вдається далеко не кожному і це потребує величезних зусиль і вміння. Виходячи з таких міркувань, Партія регіонів зі своїми союзниками вирішила одночасно застосувати всі існуючі методи фальсифікацій.
19:42
Харківська громадськість стурбована долею книгарні "Є"
13:41
Сумщина має спільне з Харківщиною минуле, але неоднакове сьогодення
12:38
Екзит-поли в Україні перетворюються на нову виборчу технологію