Харкiв

12:54
Найближчим часом планують звільнити близько 1500 працівників міліції. Але виходячи з того, що навантаження на правоохоронців ніяк не зменшиться, а навпаки збільшиться, у Харкові буде створено муніципальну міліцію, яка займатиметься не лише охороною громадського порядку, а працюватиме нарівні з державними підрозділами і матиме ті ж самі повноваження.
13:11
"Зелений Фронт" переобрав колективне керівництво, змінив Статут, ухвалив нові програми
18:31
Освіта, культура, медицина та спорт на Харківщині отримують на 185 млн. грн. менше
16:53
Вже кілька років левова частка зусиль харківських рухівців спрямована на внутрішні конфлікти. ХОО Народного Руху також не вперше дистанціюється від політики вищого керівництва партії.
14:44
Українська автокефальна православна церква (УАПЦ) святкує Різдво Господа нашого Ісуса Христа.
21:10
Так встановила обласна прокуратура. Лише трохи більше 1 % скарг призвели до порушення кримінальних справ проти міліціонерів.
14:52
Останнім часом у Харкові зростає зацікавленість до старих газет 1920-1950 рр., книжок та інших речей, які мають історичну цінність. Колекціонери готові сплачувати за художні книжки, які видані ще за життя письменника. Цінуються також історичні й церковні книги, і така знахідка може коштувати кілька тисяч, але охочих придбати старі газети, за які просять від 15 до 30 грн., теж немало.
17:24
Виконавчий комітет Харківської міської ради відзначив творчі успіхи 2010 р. Премії дуже скромні за сумою, але носять престижні імена видатних діячів національної культури.
14:30
Черговий страйк комунального транспорту завершився звичними обіцянками та частковою виплатою заборгованості. Водіїв на маршрути виштовхали погрозами та "Беркутом". Дочекаємося наступного страйку?
21:51
На Харківщині відзначили день народження В.М.Чорновола