Харкiв

18:24
Визначені кандидати до Харківської обласної ради на проміжних виборах 6 лютого. Один з них змагатиметься за перемогу, інші - за впізнавання.
00:39
Відомо, що «Роганська» питна вода є чи не найпопулярнішою серед харківців. 19 січня, в День Хрещення Господнього і в подальші дні, вода продавалася по місту не в звичайному вигляді, а освяченою відповідними церковними інстанціями.
15:41
В заходах у різних частинах саду ім. Шевченка взяло участь понад 300 людей. Довгий живий ланцюг вишикувався від пам’ятника Тарасу Шевченку до станції метро «Університет».
16:41
Державні чиновники пояснюють, що пенсійну реформу спричинили економічні чинники. Але чи саме таку реформу, яку пропонує уряд, чи, можливо, якусь іншу? І що мають думати люди, коли їм відкрито заявляють, що на виплатах пенсій буде заощаджено 1 млрд. 700 млн. за рік?
20:33
Саме сьогодні Володимир Шовкошитний відвідав Харків. Найбільше письменника непокоїть той факт, що українська державність знову опинилася під загрозою. Пан Володимир також з усіх сил намагався пояснити мешканцям східних теренів України, чим відрізняється націоналізм від нацизму.
09:35
У Харкові 17 січня відбувся пікет обласної міліції. Мешканці міста вимогали не чіпати Український Культурний Центр "Юність" та припинити терор проти письменників і журналістів.
15:29
Дочекатися великих грошей та великого ювілею - і пам'ятник Курбасу встановлять. Мабуть.
15:53
В акції протесту взяло участь понад 50 людей. Учасники заходу взяли в руки міцні дерев’яні палки і били ними по величезних парканах, якими огороджені місця вирубки дерев.
22:46
Обрано керівництво Координаційної Ради, оновлені робочі групи ЗФ, готуються документи до повноцінної реєстрації