Харкiв

16:33
Представники влади і духовенства сподіваються, що цей день ввійде в історію як крок до об’єднання українського народу Східних і Західних теренів. Водночас комуністичні сили вимагають зняти дошку на честь Блаженійшого Патріарха Української Греко-Католицької Церкви Йосифа Сліпого.
17:05
Сьогодні у Харкові студентам роздавали листівки із закликом не боятись говорити українською. Акцію до Міжнародного дня рідної мови організували активісти Харківського осередку Молодіжної громадської організації «Сокіл».
14:45
Вже місяць у храмах Харківсько-Полтавської єпархії лунають молитви за визволення політичних в'язнів, заарештованих останнім часом в Україні.
14:37
21 лютого 2011 р. активісти Харківського осередку Молодіжної громадської організації «Сокіл» провели просвітницьку акцію, приурочену до Міжнародного дня рідної мови. Хлопці і дівчата роздавали звернення до молоді у формі листівок, в яких йдеться про реальні загрози зникнення української мови як чинника ідентифікації кожного українця.
16:35
На 22 лютого в Харкові заплановане чергове засідання Асоціації міст України (АМУ). Мери обговорять проекти документів, які дозволять міській владі повноправно розпоряджатися комунальним майном та землею.
23:54
«Україна модерна» — міжнародний інтелектуальний часопис, що видається з 1996 р. Редактори - Ярослав Грицак, Андрій Портнов, Володимир Маслійчук. З 2007 р. кожне число є тематичним, що розпочинається форумом-опитуванням фахівців з даної проблематики.
18:58
Рахункова палата провела аудит використання бюджетних коштів, виділених на реконструкцію стадіону "Металіст". Встановлено, що держава не зможе скористатись тим, за що сплачує вже кілька років. Натомість генеральний приватний інвестор О.Ярославський чомусь цілком задоволений таким партнерством з бюджетом
16:10
На території Харківської області діє 1224 банківських відділень (9 юридичних осіб і 27 філій). Минулого року лише три банки отримали прибутки. Загальна сума збитків Харківських банків становить 13 млрд. грн.
14:59
Харківський телеканал "Сімон" започатковує трансляцію поезії
11:35
На Майдан Свободи вийшли працівники Українського Культурного Центру «Юність», вчителі та інші небайдужі до збереження культури харків'яни