Харкiв

12:29
На 15 годину призначено чергове, друге засідання Громадської ради. Воно відбудеться у залі засідань Держпрому (ІІ під’їзд, ІІ поверх). На Харківщині Громадська рада утворена 26 січня 2011 р.
16:06
Проекти Євро-2012, які фінансує головний інвестор підготовки Харкова Олександр Ярославський, забезпечили в 2010 р. 91 % доходів міського бюджету Харкова від продажу земельних ділянок.
21:25
Понад рік тому помер видатний історик Ярослав Романович Дашкевич (13.12.1925 р. - 25.02.2010 р.), відомий дослідник історії вірменської колонії в Україні, фахівець з археографії, історіографії та джерелознавства історії України та спеціальних історичних дисциплін (геральдики, сфрагістики, символіки, генеалогії). Найближчої п'ятниці у Харкові мав відбутись вечір його пам'яті.
13:17
У багатьох мешканців Харкова настрій є настільки перегрітим, що вони вже не хочуть чути жодних пояснень, на тему: чому підвищились тарифи. Соціальна напруженість посилюється і тим, що всі знають, як збільшились доходи державних чиновників, і що жодного з них за розкрадання державних коштів як слід не покарано.
23:13
«Чи законно засекречені генеральні плани міст і кому це вигідно?» - із такою темою у Харкові 22-го березня 2011 р. відбудеться презентація-громадське обговорення проблеми засекречення генеральних планів населених пунктів.
18:35
В Управлінні внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю ХОДА відбулось засідання за участю керівників понад 30 національно-культурних об'єднань Харківщини. Вони обговорили перші кроки в реалізації спільного медійного проекту.
16:03
Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін у рейтингу губернаторів посів третє місце з заду, тобто 25 з 27 учасників. На низ рейтинг області і Михайла Добкіна потягли показники галузі сільського господарства.
18:58
Виробники вимагають негайного вирішення проблем браку зерна і цінової політики.
18:12
Собівартість яєць нині коливається в межах 4,5 – 5,5 грн. за один десяток. Незважаючи на це один з крупних виробників продає цей продукт по 3-4грн. за один десяток. Це призводить до того, що решта птахофабрик змушені знижувати ціни на свій продукт і зазнавати величезних збитків. Компанія демпінгує близько двох місяців. Інші виробники не витримують конкуренції і вже почали суттєво зменшувати поголів’я птиці.
13:35
7 мільйонів українських громадян працює закордоном. І причиною того є не відсутність робочих місць як таких, а низька платня.