Харкiв

17:10
Харківський центр незалежного оцінювання якості освіти дав можливість проти пробне тестування з 4 предметів. Для участі в пробному тестуванні було зареєстровано близько 4,5 тис. осіб. Пробне тестування з одного предмету коштувало 84 гривні.
15:44
У зв'язку з першою річницею загибелі під Смоленськом 10 квітня 2011 р. польських високопосадовців і днем пам'яти жертв Катинської трагедії, що відзначається 13 квітня, 9 квітня 2011 р. архиєпископ Харківський і Полтавський Української Автокефальної Православної Церкви Ігор (Ісіченко) відправив у Свято-Дмитрівському храмі м. Харкова панахиду.
12:17
Нині підприємства намагаються заощаджувати на рекламі. Оголошення зменшують, замовляють меншу площу на шпальтах, але все одно від таких послуг мало хто відмовляється.
23:42
Незадовго до цього, з Харківського міського бюджету на реконструкцію Парка Горького було виділено 40 млн. гривень. 250 млн. гривень кредиту взято під заставу майна міської власності.
22:31
Селищному голові було передано офіційне звернення мешканців села Пісочин з вимогою припинити вирубку парку та пакунок сухарів, які можуть знадобитися у випадку притягнення до відповідальності та арешту. На цю тему вийшла низка статей та кілька сюжетів у новинах місцевих телеканалів.
17:34
90% людей протягом життя відчувають біль у спині. Але в деяких випадках патології хребта загрожують інвалідністю, і, навіть, смертю, оскільки всередині хребта міститься спинний мозок і через значне викривлення порушуються його функції, відбувається деформація легень, судин тощо. Чому виникає ідеопатичний сколіоз науці ще не відомо. І значна частина операцій на хребті проводиться саме через сколіоз.
14:00
Акцію протесту спричинили масові катування в органах міліції під час допитів та загибель 15 людей у відділках, троє з яких були мешканцями Харківської області.
11:42
Це вже четверта акція протесту. Гуртожиток продано разом із його мешканцями. Людям не дозволяють приватизувати свої квартири. Комунальні служби неодноразово відключали електроенергію, після чого люди планували перекривати дороги.
10:43
Крім цього, комуністи вимагають присвоїти ім’я Сташинського Харківському Національному університету внутрішніх справ, а на зовнішній стіні будинку Управління СБУ в Харківській області повісити пам’ятну дошку Сташинському.
11:21
Колишні вихованці дитячих будинків там можуть випрати одяг, отримати психологічну допомогу, і, звичайно ж, помолитися. Безпритульним церква збирає одяг, взуття та інші речі.